INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATE

Olăroiu și Reghecampf au debutat astăzi în noul sezon al campionatului din Emirate

Foto: dubaisports.ae
Foto: dubaisports.ae

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 19:19

Laurențiu Reghecampf și Cosmin Olăroiu au debutat în noul sezon cu două rezultate foarte bune la echipele lor din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Al-Ahli Dubai, cu Olăroiu la timonă, s-a impus pe teren propriu cu 4-1 în fața echipei Hatta. Camerunezul Makhete Diop a bifat o dublă, iar De Vincenti și Marzooq și-au trecut și ei numele pe tabela de marcaj. Pentru oaspeți a înscris brazilianul Samuel din penalty.

Al-Wahda, trupa lui Reghe, a obținut un scor și mai categoric: 5-0 cu Dibba Al Fujairah, tot acasă. Argentinianul Sebastian Tagliabue a reușit o triplă, celelalte două goluri fiind marcat de rezervele Al Shehhi și Bawazir.

Momentan Al-Wahda e pe locul 1, iar Al-Ahli ocupă poziția secundă, însă etapa nu este încă încheiată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  17 Septembrie 2017, 00:35

Reghe si Olaroiu sau dus dupa bani,fotbal acolo nu prea se joaca.La cati bani sunt acolo,ar trebui sa aiba si o nationala buna,dar de unde.

ortega
ortega  •  16 Septembrie 2017, 20:44

Păi Dibba-cii lui Faizula ăia pe care i-a bătut marele Reggaeblat au câștigat campionatul trecut 3 meciuri ... 3 ! Deci Kăckănarul a bătut un fel de Secsi al Faizula ... Mare antrenor ! Nu-l vrei la națională ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează