FOTBAL  »  Superliga  »  SUFERINȚĂ

Cornel Dinu: "Sunt în doliu, am pierdut cea mai bună prietenă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 20:04

Suferința pe care iubitorii de animale o înțeleg: Cornel Dinu deplânge pierderea câinelui său, "Prinți", care i-a fost alături în ultimii 9 ani.

"Procurorul" a resimțit moartea animalului ca pe dispariția unui membru al familiei, cățeaua fiind cea care i-a alinat singurătatea după pierderea soției sale, Silvia: 

"Sunt în doliu pentru că mi-a murit cea mai bună prietenă, cățeaua Prinți. A crescut alături de Nero, câinele meu care era emblema lui Dinamo. Am iubit-o ca pe copilul meu și sunt răvășit în aceste momente.

Prinți mi-a fost făcută cadou de soția mea, Silvia, când am împlinit 60 de ani. M-a întrebat ce îmi doresc, i-am spus că vreau un cățeluș pentru că Nero, simbolul lui Dinamo, era deja bătrân". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
dash.berlin
dash.berlin  •  17 Septembrie 2017, 09:12
Postat de dinamo_fan pe 17 Septembrie 2017, 03:09

pur si simplu nu e corect. un catelush sa moara in timp ce trolii de gsp purtatori ilegali de pozitie bipeda sa traiasca bine mersi. randumilor, nu va e rusine ?

Esti mai prost decat #mata... si nu e usor sa o depasesti pe #sifi>litica ce ti-a dat viatZa .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Septembrie 2017, 03:09

pur si simplu nu e corect. un catelush sa moara in timp ce trolii de gsp purtatori ilegali de pozitie bipeda sa traiasca bine mersi. randumilor, nu va e rusine ?

spinoza
spinoza  •  17 Septembrie 2017, 00:27

Si eu am pierdut caini! Nu a scris nimeni despre lucrul asta. Exagerati cu prostiile astea. E dureros pentru stapan indiferent cum se numeste acesta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează