FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 2-2

Scandal după CS U Craiova - Dinamo, la intrarea pe tunelul de la vestiare » Bokila și Dănciulescu, printre protagoniști

foto: mediafax
foto: mediafax

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 22:46

Tensiunile dintr-un meci încins, CS U Craiova - Dinamo 2-2, cu două eliminări în prima repriză, au culminat după fluierul final, la intrarea pe tunelul de la vestiare. 

Suporterii de la tribuna 1 a arenei de la Severin s-au adunat deasupra băncilor de rezerve pentru a însoți într-un cor de înjurături intrarea la vestiare a jucătorilor dinamoviști.

 Dacă Anton a aplaudat ironic, Bokila a aruncat apă dintr-o sticlă spre fanii respectivi și imediat spiritele s-au inflamat. Jucători ai lui CS U de pe banca de rezerve și oameni din staff-ul oltean s-au năpustit să-i ceară socoteală atacantului. În meleul format a apărut și Dănciulescu.

Chiar dacă e un tip calm din fire, Danciu s-a enervat și a fost îndepărtat cu greu de stewarzi și convins să intre la vestiare. Conflictul s-a soldat până la urmă doar cu îmbrânceli și înjurături.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Septembrie 2017, 10:40
Postat de ang3ldev1l pe 16 Septembrie 2017, 23:11

ce gesturi sunt astea sa arunci cu obiecte in suporteri adversi ? peste tot in europa pentru astfel de gesturi ca jcuator esti suspendat drastic, asteptam sa vedem cum reactioneaza conducerea psd-ista a fotbalului nostru

a aruncat cu apa spre tribuna si s-a creat o isterie generala, daca arunca un sapunel se lasa cu masacru. nu stiu din aia 10.000 olteni cati mai scapau cu viata :))))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Septembrie 2017, 10:33

Bokila trebuie sa-si vada de treaba lui si sa ignore prostii din tribune. Tin minte pe Dani Alves cand a luat o banana aruncata spre el si a muscat din ea. un jucator profesionist nu tine dialog cu tribuna adversa. asta una la mana. a 2-a la mana ca prazarii aia care s-au repezit dupa Bokila pe tunel trebuiau luati de fortele de ordine, urcati in duba si dusi la sectie.

chronic
chronic  •  17 Septembrie 2017, 09:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează