FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trei foști dinamoviști, favoriți să preia banca tehnică a "câinilor" » SONDAJ Cine ar fi cel mai potrivit?

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 17:20

Așa cum era de așteptat, Cosmin Contra s-a înțeles cu echipa națională, astfel că Dinamo, club aflat în derivă în Liga 1, a rămas fără antrenor.

Vestea este cum nu se poate mai proastă pentru fanii dinamoviști, cu cât derby-ul cu FCSB, echipă aflată în formă și în foame de rezultate pozitive, e la doar șapte zile distanță.

Potrivit ultimelor informații, secundul Jerry Gane urmează să conducă echipa la meciul de joi cu Concordia Chiajna, dar se pare că banca tehnică a "câinilor" e în aer pentru Derby de România, de duminica viitoare. 

Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, și Vasile Miriuță, tehnicianul Concordiei Chiajna, sunt, se pare, favoriți pentru preluarea lui Dinamo. Acestora și se alătură Leo Grozavu, ultima dată la FC Botoșani, acum liber de contract. Oricare din cei 3 ar antrena în premieră echipa din "Ștefan cel Mare", unde au evoluat de-a lungul carierelor de jucători.

Citește și: Cine e favoritul lui Negoiță pentru înlocuirea lui Contra » Ședință decisivă luni la club

Cornel Dinu nu plânge după Contra: "Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat așa ceva!" + Ce antrenor ar alege pentru "câini"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
faile_belix
faile_belix  •  17 Septembrie 2017, 23:29

Tzalnar!

diamondline
diamondline  •  17 Septembrie 2017, 23:12

Pentru ce poate Dinamo cu acest actionariat ideal este Dario BONETTI; REDNIC sigur nu se mai intoarce iar Andone, Niculescu, Grozavu, Miriuta sint sub cei doi(unii chiar mult de tot). Ginditi-va ce rezultate au avut fiecare, ce echipe au fost in stare sa construiasca fiecare (cei care au fost la Dinamo ce performante au avut) si cit de sigur arata apararea(in primul rind) si 2. cum "descifrau" / prgateau jocurile - tactic. Un antrenor capabil poate sa adauge 30-40% la valoarea echipei; iar daca este lasat 2 ani macar, atunci poate construi ceva din "No-name"-uri. Nu sint multi astfel de antrenori.

1629280413960765
Ioana Maria  •  17 Septembrie 2017, 21:03

poate veni si MU SI GUARDIOLA DACA NU VINE UN FINANTATOR POTENT FINANCIAR NICI O SANSA SA PLECE IMPOTENTUL DE ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează