FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tehnicianul pe care îl preferă Adi Mutu la Dinamo: "E un antrenor modern, îmi place de el"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 17:33

Adrian Mutu, directorul general din "Ștefan cel Mare", a vorbit despre situația complicată de la Dinamo, echipa având acum postul de antrenor vacant după plecarea lui Contra la națională.

"Briliantul" a oferit detalii despre posibilii înlocitori ai lui Contra la Dinamo. Acesta nu a exclus nici posibilitatea venirii unui antrenor străin. 

"Treaba lui Contra la Dinamo s-a încheiat astăzi. Vom lua o decizie împreună cu Negoiță luni dimineață. Claudiu Niculescu și Vasile Miriuță sunt în vederile noastre, există și posibilitatea unui antrenor din străinătate. Vom analiza împreună, vom lua o decizie pentru a stabili cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo. Eu îl prefer pe Niculescu, dar nu iau eu decizia. E un antrenor modern, a câștigat două trofee și îmi place de el.

Deocamdată avem antrenor, Jerry Gane e un tehnician capabil. Între timp, vom discuta și vom vedea ce antrenor vom pune.

Sper ca echipa să se redreseze, suntem într-o perioadă puțin tulbure. Cred că nici jucătorii nu sunt 100% concentrați din cauza acestei situații cu antrenorul. 

Sunt bucuros pentru Cosmin, mă bucur foarte mult pentru el, cred că Burleanu a luat cea mai bună decizie. Știu ce fel de om și ce fel de antrenor e, cu dorința și motivația pe care le are va ajuta enorm, are o dorință extraordinară de a face treabă", a spus Mutu la TV Digi Sport.

...despre posibilitatea de a-l urma pe Contra la prima reprezentativă: "În momentul de față sunt la Dinamo, nu se pune problema de altceva"

Ultimul antrenor străin la Dinamo a fost Dario Bonetti, care a câștigat Cupa și Supercupa României, în 2012.

"Nu e simplu să găsim o soluție, având în vedere că atât Miriuță, cât și Claudiu Niculescu se află sub contract la echipele lor"Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Septembrie 2017, 23:53

Nu stiu ce se intampla dar la Dinamo ori e prostie,ori nu e minte,ori sunt numai interese meschine.Si mai lasati-ma cu Dinu,acest personaj cu alura de om inteligent atoate cunoscator.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Septembrie 2017, 06:11

Personal, consider ca pentru Niculescu Dinamo este o "palarie prea mare". Nu are experienta necesara si nu va fi capabil sa gestioneze vestiarul. De fapt ceea ce se intampla la Voluntari este emblematic pentru incapacitatea lui Niculescu de a gestiona situatiile de criza. De vreo cinci etape tot se plange ca nu poate sa capaciteze proprii jucatori, ceea ce dovedeste slaba sa pregatire in domeniul motivarii psihice a celor pe care ii antreneaza. Miriuta, Andone sau Rednic sunt nume mult mai "pretabile" pentru Dinamo!

undergrant
undergrant  •  17 Septembrie 2017, 23:29
Postat de mihnea74 pe 17 Septembrie 2017, 18:45

Lui miriutza ia cantat imnul hungariei.Sa antreneze la Buda Pesta

De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere... Mihnea, trebuie sa stii ca intr-o zi vei fi intre cei dintai!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează