FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Încă o zi cu emoții pentru fanii Universității la Înalta Curte de Casație și Justiție

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 19:10

Fanii Universității Craiova trăiesc mâine o nouă zi în tensiune. La Înalta Curte de Casație și Justiție se va judeca recursul în procesul ce are ca obiect numele "Universitatea".

Adrian Mititelu anunță că este gata să vină cu noi argumente în sala de judecată și speră de această dată într-un verdict pozitiv, după ce Tribunalul București și Curtea de Apel nu i-au dat dreptate.

Totodată, patronul formației din Liga a 4-a a anunțat că procesul privind palmaresul este în apel la Curtea de Apel Craiova, în timp ce cel legat de siglă este în contestație la OSIM.

Iată mesajul postat de Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook joi după amiază:

"Maine la ICCJ se judeca recursul in procesul care are ca obiect numele de Universitatea. Precizez faptul ca Csu Craiova ,clubul detinut de Rotaru si Andrici nu sunt parte in proces ci clubul de drept public ,condus de Badea,Universitatea DIN Craiova. Atit Tribunalul Bucuresti cat si Curtea de apel Bucuresti au retinut in mod nedrept ca Fotbal Club Universitatea Craiova ,club de fotbal in acel moment condus de George Ilinca ar fi inregistrat cu reacredinta marca Fotbal Club Universitatea Craiova si ca entitatea sportiva condusa de Badea ar fi persoana care detine notorietatea numelui Universitatea in sensul ca aceast club de drept public ar fi unul si acelasi cu vechiul club de fotbal ce a activat pana in 1991 CS Universitatea Craiova! Atit la tribunal cat si la curte am depus dovezi indubitabile care confirma fara tagada ca dreptatea este de partea noastra insa pur si simplu judecatorii n-au vrut sa le vada! Stiu, cum s-au castigat aceste procese,cunosc metodele lui Rotaru si conexiunile lui insa deocamdata institutiile statului nu au intreprins nimic in acest sens desi cunosc toate aceste lucruri.

Maine voi fi prezent in sala de judecata cu argumente de necontestat dar si pt a privi in oichii celor 3 judecatoare care judeca aceasta speta extrem de simpla dar complicata de magistrati corupti pana in maduva oaselor. Refuz sa cred ca in Romania se pot cumpara toti judecatorii,refuz sa cred ca la cea mai inalta instanta a tarii se poate falsifica in asemnea hal adevarul. P.S Acest proces nu vizeaza palmaresul ori sigla asa cum clonatii incearca sa dezinformeze. Procesul cu palmaresul este in apel la Curtea de apel Craiova.Cel cu sigla este in contestatie la osim" Adrian Mititelu, pe facebook 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
499700600237659
Criss Criss  •  22 Septembrie 2017, 06:28

Lasă vrăjeala Mititelule,nu mai prosti lumea.FCU 1948 nu e continuatoarea universității Craiova,ci o societate nou-înființată. Pe cealaltă ai falimentat-o,aşa că plăteşte-ți datoriile săracule. O să câştigi praful de pe tobă,ca şi în celelalte procese pe care le-ai avut,procesomane.

198939213804366
Adrian Addryano  •  22 Septembrie 2017, 00:35

Tribunalul Dolj a transat in mare parte aceasta speta cand a spus clar:"nicio legatura juridica intre actualul club de drept public si fostul club din care s-a desprins sectia de fotbal in 1994 cand a devenit entitate privata cu actionaria privat asa cum cerea legea si regulamentele forurilor internationale"!!!!!!!!!!Fostul club de drept public nu mai exista a fost radiat,iar actualul club de drept public este o clona fara nicio legatura juridica cu fostul club exact cum a precizat in motivare Tribunalul Dolj!!!!!!!

radufl
radufl  •  21 Septembrie 2017, 20:46

Băi Cucu Loca, după ce ai pierdut procesele cu limba română, cu FRF și cu sănătatea la mansardă... vezi-ți de echipa ta de liga a 4-a și lasă computerul în pace!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează