FOTBAL  »  NATIONALA  »  MESAJ

EXCLUSIV Un fost fotbalist al Barcelonei, mesaj pentru Contra după ce "Guriţă" a devenit oficial selecţionerul României

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 17:24

Marc Overmars, actualul director sportiv al lui Ajax Amsterdam şi fost fotbalist al "lăncierilor" şi al Barcelonei, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Cosmin Contra, după ce tehnicianul român a afirmat că olandezul a fost cel mai dificil adversar pe care l-a înfruntat

Într-un interviu acordat pentru Gazetă în luna martie, Contra a afirmat că mijlocaşul stânga olandez a fost oponentul care i-a dat cele mai mari bătăi de cap în teren.

Contactat de GSP, prin intermediul lui George Ogăraru, olandezul şi-a amintiti de Contra şi i-a urat succes la cârma României. "A fost un jucător foarte bun, îi urez mult succes şi să aibă timp să dezvolte echipa României", a spus Overmars.

Overmars a cucerit Liga Campionilor cu Ajax în 1995 şi este triplu campion al Olandei cu echipa "lăncierilor", iar în 1998 a cucerit şi un titlu de campion al Angliei, alături de Arsenal.

Mijlocaşul olandez a evoluat timp de patru sezoane în echipa Barcelonei, din 2000 până în 2004. Cosmin Contra a evoluat pentru Deportivo Alaves din 1999 până în 2001.

Citeşte şi: Contra este noul selecţioner al României + Detalii de la ședința Comitetului Executiv al FRF: i-au tăiat din bani lui Daum!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează