FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Iuliu Mureşan i-a oferit replica lui Mihai Stoica: "A fost o greşeală de arbitraj, împotriva noastră! Ar trebui să fie mai atent"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 18:13

Iuliu Mureşan este de părere că singura eroare importantă de arbitraj din partida cu FCSB (1-1) a fost împotriva clujenilor şi i-a transmis un mesaj lui Mihai Stoica. 

"Haţegan este cel mai bun arbitru român, cel mai bine clasat în elita arbitrilor din
Europa. După părerea mea a făcut o singură greşeală importantă, împotriva noastră. Că a anulat golul lui Urko Vera, probabil din cauza presiunilor. Nouveir nu l-a faultat pe Benzar.

Steaua n-a mai fost echipa ofensivă, nu ştiu dacă au avut un şut pe poartă până în minutul 63. Nu ştiu dacă am stat cu fundul în poartă, dar am dat 20 de goluri.

Cea mai bună analiză a meciului a făcut-o Gigi Becali, care a spus că la câte milioane a băgat, echipa nu a jucat nimic. MM exagerează şi ar tebui să fie mai atent ce spune vis-a-vis de noi şi de Dan Petrescu", a spus preşedintele lui CFR Cluj la TV Telekom Sport.

La finalul meciului, Cristi Balaj a analizat prestaţia lui Ovidiu Haţegan şi a ajuns la concluzia că centralul a luat  trei decizii împotriva celor de la FCSB şi una în favoarea roş-albaştrilor (detalii AICI).

"Evoluția echipei nu m-a mulțumit. Zero! Deloc! Nu mă așteptam să bat clar CFR Cluj, dar nu se poate să iei cei mai buni jucători și în prima repriză să nu pasezi nimic. Ăsta a fost fotbal? Nu se poate așa ceva. Nu sunt mulțumit deloc"
Gigi Becali, la finalul meciului CFR Cluj - FCSB 1-1

Citeşte şi: Conflictul dintre MM Stoica și Dan Petrescu a trecut la faza pe "dat din casă": "Sunt siderat de ce spune. Habar n-avea cine era jucătorul!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Septembrie 2017, 22:37
Postat de Eugen Iustin pe 22 Septembrie 2017, 20:54

Nouvier ala a avut dezlegare la faulturi aseara.

Pintilii

poison
poison  •  22 Septembrie 2017, 21:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mutulik13
mutulik13  •  22 Septembrie 2017, 21:13
Postat de balauru48 pe 22 Septembrie 2017, 21:11

eu sunt antifecesebist!

deci daca esti antifecesebist sa intelegem ca esti antifecedebist? ca doar nu esti atat de "domn" sa o iei de jos

Vezi toate comentariile (15)
Comentează