INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Borussia Dortmund s-a distrat cu Borussia Monchengladbach, 6-1, și conduce autoritar în Bundesliga » Ce rezultate s-au mai înregistrat azi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 21:22

Astăzi s-au disputat 6 meciuri din etapa a 6-a din Bundesliga și s-au marcat 13 goluri.

Liderul Borussia Dortmund a obținut o victorie categorică, 6-1 cu Borussia Monchengladbach, grație triplei lui Aubameyang, dublei lui Philipp și a reușitei lui Weigl, și are 16 puncte.

În acest meci, elevii lui Peter Bosz au primit primul gol din acest sezon, Borussia fiind până la acest meci singura echipă din cele mai importante 5 campionate care nu luase gol.

Hoffenheim, echipa de pe locul 2, s-a impus cu 2-0 în meciul cu Schalke și are 14 puncte. Bayern este pe 3, cu 13 puncte.

rezultatele zilei:

Bremen - Freiburg 0-0
Hoffenheim - Schalke 2-0 - VIDEO
Mainz - Hertha 1-0 - VIDEO
RB Leipzig - Frankfurt 2-1 - VIDEO
Stuttgart - Augsburg 0-0 
Dortmund - Monchengladbach 6-1 - VIDEO

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  23 Septembrie 2017, 22:21

deci are 2 puncte in plus fata de locul 2 si 3 puncte fata de locul 3 si asta in conceptia jurnalistilor de la gsp inseamna ca borussia conduce autoritar. sunteti incredibili.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează