FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Contra, mesaj categoric pentru jucătorii români » Ce strategie vrea să impună la națională

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 22:35

Cosmin Contra, noul selecționer al României, a dezvăluit că este decis să mizeze pe jucătorii care evoluează constant la cluburile lor, dar anunță că este dispus să facă și anumite concesii.

"Vreau să mizez pe jucători care evoluează meci de meci, care sunt într-o formă bună. Totuși, voi chema și anumiți jucători de perspectivă, care au probleme la echipele lor. Dacă îi pot ajuta prin convocare, o voi face.

Sunt îngrijorat că sunt anumiți jucători care nu evoluează meci de meci. Nu pot crește și nu pot fi în formă. Mă preocupă acest aspect. Sunt jucători importanți care nu au continuitate la club", a spus Contra la emisiunea "Raport de Joc" de la FRF Tv.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
 Meciurile următoare: 
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și: Contra laudă doi jucători de la CSU Craiova: "Sunt într-o formă foarte bună" » Ce stelist i-a luat ochii și ce spune despre Alibec: "Asta e problema lui"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
travka
travka  •  24 Septembrie 2017, 10:53

da, eu zic sa ii chemi si pe aia accidentati macar sa stea in tribuna sa vada si ei meciurile nationalei nu? e clar ce o sa faca si asta...

sasha8777
sasha8777  •  24 Septembrie 2017, 07:49

Steliano Filip ar fi cireasa de pe tort.

spinoza
spinoza  •  24 Septembrie 2017, 07:42

Mamaaa ce strategie fantastica! Nici nu mai trebuie sa intram pe teren!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează