INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA

Adversari FCSB » Anunț de ultimă oră din Israel » Un jucător de bază de la Beer Sheva depistat pozitiv!

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2017 20:33

FCSB a primit o veste neașteptată din Israel, de la adversara din Europa League, Hapoel Beer Sheva. În jurul orei 19:40, Alona Barkat, patroana clubului, a susținut o conferință de presă.

Nimeni nu a știut până în ultima clipă despre ce urma să vorbească aceasta. Barkat a anunțat că fundașul central Shir Tzedek a fost depistat pozitiv în urma unui control de urină după meciul tur cu Maribor din preliminariile Champions League.

Concluziile au fost că ar fi consumat un supliment care conținea o substanță interzisă.

Patroana clubului a reacționat imediat: "Nu avem niciun secret, nu ne ascundem. Avem încredere în jucător și ne bazăm pe el. Să nu uităm că este vorba despre un fotbalist de națională. 

Ar fi putut juca în următorul meci cu Plzen, dar vrem să lămurim problema. Situația trebuie clarificată. Așteptăm al doilea test, al cărui rezultat îl vom avea peste două zile.

Noi am decis că e mai bine așa pentru toată lumea. Știm că nu e vorba de droguri, credem că e vorba despre un supliment interzis. Jucătorul să știe că nu e singur, suntem alături de el".

Fotbalistul a reacționat și el: "Sincer? Sunt șocat".

Shir Tzedek (28 de ani) joacă din 2015 la Hapoel Beer Sheva și era om de bază în centrul defensivei. A fost adus de la Hapoel Ironi Kiryat Schmona. A adunat și 10 meciuri în națională, pentru care a debutat în 2002. A câștigat 2 titluri cu Beer Sheva, o Cupă și două Supercupe, fiind practic prezent la toate trofeele din ultimii ani. 

1.000.000 €este cota lui Shir Tzedek pe transfermarkt 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
anton40
anton40  •  26 Septembrie 2017, 23:07

Chiar ca nu ne intereseaza fotbalisti non europeni!La al doilea test se va spune ca a fost o greseala.

sandupaveliuc
sandupaveliuc  •  26 Septembrie 2017, 22:11
Postat de olaru_andrei pe 26 Septembrie 2017, 21:17

si cu ce au mintit? :))))))) .....a debutat la U14 :))))....plus cate o selectie la fieacre grupa pana la U21 si si-au dat seama in final ca este petarda :))))))

Corect!

randoom_._
randoom_._  •  26 Septembrie 2017, 21:36
Postat de sandupaveliuc pe 26 Septembrie 2017, 21:06

Naţionala Israelului bate recordul pentru cel mai tânăr jucător! Dopatul ăsta, care are acum 28 de ani, a debutat în urmă cu 15 ani, în 2002, adică la vârsta de 13 ani. Gazetărie decâtistă.

din pacate la echipe de cluburi,israel,cehia si elvetia,adica cele mai bune reprezentatnte din tarile respective,cu care noi jucam in grupe(ce ghinion ca sunt fix cele mai bune,campioanele cehiei si a israelului si locul 3 din elvetia) sunt cu zece clase peste Romania. am avut ghinion la tragerea la sorti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează