SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Nadal a salvat două mingi de meci pentru a obține calificarea în optimi la Beijing » Schimb stelar în meciul cu Pouille

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 22:59

Rafael Nadal (1 ATP) s-a calificat astăzi în optimile de finală ale turneului de la Beijing după o victorie în trei seturi obținută în fața francezului Lucas Poiille (23 ATP). 

Spaniolul s-a impus cu emoții, scor 4-6, 7-6 (6), 7-5, după o partidă extrem de disputată care a durat două ore și treizeci și trei de minute, fiind nevoit chiar să salveze două mingi de meci ale francezului în tie-break-ul setului secund. 

Meciul a avut parte de o intensitate deosebită, cei doi reușind numeroase schimburi lungi, așa cum a fost cel din videoclipul de mai sus. 

"Sunt foarte foarte fericit să avansez în turneu. Cred că adversarul a jucat foarte bine, a fost foarte agresiv și a servit bine. Mi-a fost foarte greu la început, dar apoi am început să joc mai bine.

Chiar și așa, nu am avut în aproape niciun moment controlul meciului", a declarat Nadal, la conferința de presă de după meci.

În optimi, Nadal, cel care recent a cucerit cel de-al treilea titlu la US Open, se va duela cu rusul Karen Khachanov, care l-a învins fără emoții pe chinezul Di Wu, 6-4, 6-2. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează