FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Vestea venirii lui Mutu la națională, primită cu surprindere de jucători: "Serios?!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 09:55

Adrian Mutu a anunțat după ultimul meci jucat de România în preliminariile CM 2018 că va face parte din staff-ul Federației Române de Fotbal (detalii AICI), veste care i-a surprins plăcut pe tricolori.

Claudiu Keșeru a aflat despre cooptarea lui Mutu în zona de flash interviu, la finalul meciului cu Danemarca (1-1) și este de părere că aducerea "Briliantului" va fi un plus pentru echipa națională.

"Da?! Foarte bine că vine! Cred că e un om care, la fel ca selecționerul, știe ce înseamnă echipa națională și e foarte bine", a spus Keșeru, citat de TV Telekom Sport.

Se pare că Mutu va coordona departamentul internațional, urmând ca marți să fie anunțat în mod oficial. "Briliantul" va fi o interfață între staff-ul naționalei și cluburi în vederea colectării informațiilor.

Citește și:

» Mutu l-a dat de gol pe Contra: "Vrea o națională cum aveam pe vremuri" + Cum comentează lipsa numărului 10 din echipa noastră

» Detalii despre ce va face Mutu la națională: "Va avea un rol de imagine" » Ce atribuții va mai avea: "Va fi în echipa mea"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează