FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

Situația lui Mutu la națională, clarificată: "Contactele erau de foarte multă vreme. La cunoștințele pe care le are, e omul potrivit pentru asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 21:36

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, a clarificat situația lui Adrian Mutu la echipa națională. 

"Mâine avem ultima întâlnire cu Mutu. Punem la punct toate detaliile contractuale. Va lucra în cadrul Federației, contactele sunt de foarte multă vreme. Vineri s-au edificat, iar mâine, Adi bate palma cu președintele. Va fi dependent de mine, dar în anturajul echipei naționale.

La cunoștințele pe care Mutu le are, e omul potrivit. O să vedem utilitatea lui și sunt sigur că se va descurca", a declarat Mihai Stoichiță în cadrul emisiunii Tribuna 0, de la Europa FM.

"În niciun caz nu voi rămâne la Federație dacă va pleca domnul Burleanu. Dânsul este un om foarte înțelept. Experiența se capătă odată cu timpul, drept dovadă că a adus oameni de fotbal în jurul lui" - Mihai Stoichiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
poison
poison  •  09 Octombrie 2017, 22:01

Obiectivul FRF este ca prin intermediul lui Mutu sa informeze toate confederatiile asociate la FIFA ca Fotbal Club FCSB nu este Steaua Bucuresti, pentru a nu se mai produce situatii rusinoase precum cea de la Lucerna, unde FC Lugano nu cunostea numele adversarei sale dintr-un meci european.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează