FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ce rol va avea Mutu la FRF » Șeful Comisiei Tehnice a explicat: "Voi mai aduce alți oameni din Generația de Aur"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 19:03

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, a explicat exact rolul pe care-l va avea Adrian Mutu la Federație.

"Mutu va fi manager sportiv în cadrul lotului național. În momentele în care nu există activități ale naționalei va avea conversații cu Cosmin Contra.

Îl voi lua cu mine și vom face activități de scouting, de promovarea imaginii lotului național al României. Voi încerca să folosesc imaginea lui și în competițiile de juniori.

I-am spus «Adi, crezi că ești în stare să faci toate aceste lucruri?» M-aș bucura să mai aduc astfel de fotbaliști. Mai am astfel de persoane în minte. Sunt oameni din Generația de Aur. Viața nu se încheie la 35 de ani în fotbal", a declarat Stoichiță la TV Digi Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  10 Octombrie 2017, 23:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează