FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Declarații războinice înainte de Voluntari - FCSB: "Să ia oricine campionatul, numai Steaua nu! Dacă nu bate mâine, pierde titlul. Luați 1x"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 20:08

Directorul general al celor de la FC Voluntari, Dan Leasă, speră ca echipa lui să o încurce pe FCSB la meciul de vineri, ora 20:45, care e în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

A vorbit și despre problema nocturnei, care este cu 10 metri mai scundă decât cele normale, lumina fiind ceva mai puternică. 

"Vreau să câștige campionatul oricine, dar nu Steaua. Ca fost rapidist voi fi mereu antistelist. La cât am suferit eu din cauza acestei echipe, cum să îi doresc binele? Mâine, dacă Steaua nu bate, va pierde campionatul!

Facem totul pentru a-i încurca, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani. Am pregătit bine meciul, e meci de 1X. Ok, e clar, Steaua are prima șansă la titlu, are cel mai bun lot, dar nu ne predăm", a zis Dan Leasă la TV Digi Sport. 

...despre nocturnă: "Vom purta lentile de contact. Să fim serioși! Nu e nicio problemă majoră. Toate nocturnele au o mică problemă până se reglează, adică în câteva meciuri. Dar nu e ceva major".

...despre bilete: "S-au vândut în jur de 2500 de bilete, dar sperăm ca la ora meciului să avem casele închise". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
699077510215282
Tudor Chirea  •  13 Octombrie 2017, 08:01

Dupa aceste declaratii, Voluntarii au castigat multe inimi curate!

corectu
corectu  •  13 Octombrie 2017, 07:32

Leasa asta nu s-a maturizat.

fangigi
fangigi  •  12 Octombrie 2017, 23:24
Postat de puigdemont pe 12 Octombrie 2017, 23:04

Stimabile, cred ca ai in biblioteca doar un exemplar din BAMSE si un pachet de carti de joc! Atat! Asta ati invatat de la capitalistii de cumetrie care v-au pus jugul! Plus filtrele cu umbrelute pe snapchat!

Inestimabile, stai chill! Cred ca tu n-ai bliblioteca de loc, daramite ca a mea! Daca stii doar de septica si de benzi desenate... m-am convins ca esti doar un umil sustinator al clonei de Mogosoaia si nici nu meriti sa-mi mai pierd timpul! In rest, numai sanatate!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează