SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Sorana Cîrstea s-a calificat în "sferturi" la Linz » Tie-break palpitant câștigat de româncă + cu cine joacă mai departe

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 00:00

Sorana Cîrstea (37 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Linz (Austria), grație victoriei din optimi în fața rusoaicei Natalia Vikhlyantseva (69 WTA).

Românca s-a impus în două seturi muncite, scor 7-6 (14), 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 12 minute. 

Primul set s-a derulat pe durata a oră și 20 de minute și a avut parte de o doză mare de dramatism. Soara acestuia s-a scris în tie-break, unde românca a salvat cinci mingi de set pentru a reuși în cele din urmă să câștige tie-break-ul cu 16-14.

Sorana a mărit turațiile în setul secund, distațându-se rapid la 4-1. Sorana a cedat unul dintre cele două break-uri pe care le reușise, dar a câștigat setul la patru, obținând astfel calificarea mai departe.

Grație calificării în sferuri la Linz, Sorana Cîrstea și-a asigurat 6.200 de dolari și 60 de puncte WTA.

Astăzi, Sorana va lupta pentru un loc în semifinale cu slovaca Magdalena Rybarikova (28 WTA). Partida va avea loc la ora 21:00. 

Tot azi, Mihaela Buzărnescu (105 WTA) va evolua în sferturile aceluiași turneu, urmând să se dueleze cu elvețianca Belinda Bencici (228 WTA) în jurul orei 15:00. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  13 Octombrie 2017, 22:07
Postat de tihi pe 13 Octombrie 2017, 13:17

Strycova sau Rybarikova sint cele doua posibile invingatoare a turneului,fiind cele mai bune dintre candidate!!!!

Ca tine, este?! Uite ca Sorana tocmai a castigat primul set 7-5 cu Rybarikova. Ce mai profetesti acuma?!

tihi
tihi  •  13 Octombrie 2017, 13:17

Strycova sau Rybarikova sint cele doua posibile invingatoare a turneului,fiind cele mai bune dintre candidate!!!!

victor33
victor33  •  13 Octombrie 2017, 09:42

Meci de mare lupta, cu greseli de arbitraj si o rusoaica foarte tare. Intr-un an, doi, o vad in top 20. Sorana, excelenta la serviciu (9 asi) si in defensiva. Bravo si succes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează