FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Marele regret al lui Pancu când își amintește de duelurile cu Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 12:41

Daniel Pancu s-a declarat rapidist convins și acum joacă, pe finalul carierei, pentru echipa care este în Liga a 4-a.

Înainte de a ajunge la Rapid, Pancu a fost în probe și la Steaua, pentru care chiar a jucat într-un amical. Apoi istoria s-a schimbat radical, iar Pancu are un mare regret: că n-a jucat în sfertul cu Steaua din Cupa UEFA, când roș-albaștrii s-au calificat în semifinalele competiției după două egaluri.

"Au fost mai multe meciuri importante cu Steaua. Pentru mine e unul în care n-am putut să joc, ăla, sfertul uefantastic, pentru că jucasem la Beşiktaş şi nu am avut drept de joc, ăla e marele regret.

În rest, am multe meciuri cu ei și am pierdut de foarte puţine ori împotriva lor. Cele mai multe dintre înfrângeri sunt spre final, când diferența din punct de vedere financiar dintre noi și ei se mărise", a declarat Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

Academia Rapid - Steaua este sâmbătă, de la 19:15, în direct la TV Telekom Sport 2, liveTEXT pe GSP.RO. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează