INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 1

Tătărușanu are Franța la picioare! Inclus într-un top alături de Neymar și Mbappe

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 19:06

Transferat în vara acestui an de la Fiorentina la Nantes, românul Ciprian Tătărușanu a impresionat pe  toată lumea în Ligue 1, unde alături de noua sa echipă se află pe locul 4 după primele opt etape. 

După evoluțiile extrem de bune din acest sezon, portarul de 31 de ani a fost inclus de presa franceză în topul celor mai bune transferuri din acest sezon din Franța. 

"A primit doar două goluri în şapte meciuri de campionat şi a contribuit enorm la startul de sezon foarte bun al lui FC Nantes. Astfel, Ciprian Tătăruşanu nu poate decât să figureze în 11-le nostru format din cele mai bune transferuri în Ligue 1 în această vară", au scris francezii de la RMC Sport. 

Tătărușanu e titular într-o echipă stelară, unde se mai regăsesc nume grele precum Neymar, Mbappe sau Dani Alves, toți trei ajunși la PSG.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Octombrie 2017, 19:41

Are pe naiba, avea dreptate nistor ca au ceva cu românii francezii.....doar a dovedit de atatea ori ca e un jucător superinteligent acel nistor, eu pe el il cred...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează