SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO De luni, România va avea încă o jucătoare în Top 100 WTA: "A fost cea mai mare victorie a carierei mele"

Foto: Twitter/@MikGaloppini
Foto: Twitter/@MikGaloppini

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 19:39

După victoria cu Belinda Bencic, în sferturile de finală de la Linz, Mihaela Buzărnescu va intra în Top 100 WTA, fiind a cincea româncă din prima sută a ierarhiei fetelor.

În faţa jucătoarei elveţiene, care îşi revine după o accidentare, românca susţine că a obţinut cea mai importantă victorie a carierei. Românca de 29 de ani a trecut de Belinda Bencic, locul 228 WTA, scor 6-4, 5-7, 7-6 (4), după două ore și 31 de minute de joc. 

"Este cea mai mare victorie a carierei mele, ea a fost în top 10, şi chiar dacă vine după o accidentare şi probabil nu a jucat la cel mai înalt nivel, a avut o serie de rezultate bune în ultima vreme, contra unor adversare puternice.

Pentru mine a fost foarte important să trec de acest meci. Cu premiul în bani pe care îl iau de la Linz ar trebui să le cumpăr un cadou mare părinţilor. Le datorez totul. Tata a fost primul meu antrenor", a spus Mihaela Buzărnescu la conferinţa de presă de după meci. 

Pentru un loc în finală, Buzărnescu se va duela cu învingătoarea meciului Tatjana Maria - Barbora Strycova.

 

PRESSEKONFERENZ/PRESS CONFERENCE mit Mihaela Buzarnescu

Posted by WTA LINZ on Friday, 13 October 2017

5 jucătoare va avea România în Top 100 WTA: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Monica Niculescu şi Mihaela Buzărnescu

Belinda Bencic, fost număr 7 WTA, a dezvăluit că a plâns la finalul meciului cu Buzărnescu, însă apoi şi-a revenit gândidu-se că va reveni în Top 200 graţie rezultatelor din ultima perioadă.

"Plângeam în sală în urmă cu 30 de minute, a fost o înfrângere grea. Apoi m-am gândit unde eram în urmă cu 6 luni şi mi-a revenit zâmbetul pe faţă", a afirmat Bencic.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mplttev
mplttev  •  14 Octombrie 2017, 01:46

Banii pe care i-ai câștigat păstrează-i pentru intrarea în alte circuite.

mplttev
mplttev  •  14 Octombrie 2017, 01:45

Bravo Mihaela. Ai un tenis spectaculos, poți bate multe jucătoare foarte bune. Trebuie să mai lucrezi puțin la moral. Succes în continuare.

109888159678523
Doru Neacsu  •  13 Octombrie 2017, 22:48

prezenta în top 10 cere respect .Cei maturi în gândire înțeleg asta simt asta și se comporta ca atare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează