SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP LIDER MONDIAL

A venit marea descătuşare pentru Simona Halep? "Va câştiga un Mare Şlem în 2018"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 19:53

Fostul tenisman Mats Wilander, în prezent analist TV, este de părere că odată ce a devenit lider mondial, Simona Halep a scăpat de multă presiune şi că anul viitor va cuceri un trofeu de Mare Şlem.

"Era multă presiune pe Simona Halep să devină lider mondial. Cred că va câştiga un Mare Şlem în 2018", a spus Mats Wilander în timp ce se afla la turneul WTA de la Linz.

Halep a jucat două finale la Roland Garros, însă le-a pierdut pe ambele: în 2014 în faţa Mariei Sharapova şi anul acesta în faţa Jelenei Ostapenko.

Românca a devenit lider mondial în urma victoriei obţinute în faţa aceleiaşi Jelena Ostapenko în semifinalele turneului WTA de la Beijing, după ce la acelaşi turneu a învins-o pentru prima oară şi pe Maria Sharapova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
106452019897999
Eduard Girnita  •  13 Octombrie 2017, 23:25

Acu' ce a revenit si Serena si Sharapova mai castiga *** ***! Plus ca vin din urma alte talente! Gata! A profitat de cat a putut miniona! S- o vedem din ianuarie la Aus. O. ce poate cu adevarat acest nr.1 fals si nedrept!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  13 Octombrie 2017, 23:11

Greu! Faptul ca a pierdut primul meci dupa ce a devenit Numaru 1 WTA ... si a pierdut si un turneu important ... de Premier ... nu imi da mari sperante ca s-a schimbat ceva acolo. Daca joaca cum a jucat la Beijing pana in finala ... sigur castiga un Grand Slem. Dar acum presiunea va fi si mai mare ... si Halep nu este o jucatoare care sa se poata desfasura sub presiune. Ii urez succes ... dar nu am mari asteptari ... oricum ce a realizat pana acum este fantastic ... si cred ca pana isi va incheia cariera va castiga si un Grand Slem ... intr-o confluenta de imprejurari favorabile.

nic_bv
nic_bv  •  13 Octombrie 2017, 22:50

Mats e aproape de adevăr. Va câştiga două. Serios, fără miştouri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează