SPORTURI  »  ALTELE  »  MOTOGP / MARELE PREMIU AL JAPONIEI

VIDEO Ceartă pe circuit între doi piloți de la MotoGP: "În loc să-mi ceară scuze pentru că a intrat așa în viraj, el îmi cerea explicații de ce rulam atât de încet!" + ce s-a întâmplat la boxe

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 20:02

Jorge Lorenzo și Cal Crutchlow au fost protagoniștii unei duble căzături la primul antrenament liber înaintea Marelui Premiu al Japoniei.

Cei doi au avut o discuție aprinsă imediat după căzătură, dar s-au împăcat, în cele din urmă. Pilotul Honda a pierdut controlul motocicletei, care l-a scos de pe circuit și pe componentul echipei Ducati.

"Din fericire, pare că nu am nimic rupt. La radiografie nu apare niciun fel de fractură. Dar adevărul e că m-am speriat pentru că după 30 de secunde mi s-a umflat foarte mult mâna stângă. Mă durea destul de rău și m-am temut de ce e mai rău. Din fericire, am putut pilota normal după-amiază. Am fost foarte norocos pentru că puteam să am ceva rupt, vreun os, clavicula, un picior... după impactul violent. Am avut însă noroc", a spus Lorenzo, conform Marca.

"Rechinul" a povestit discuția avută cu Crutchlow, imediat după incident: "Ne-am certat un pic. M-a surprins pentru că m-a înfruntat. În loc să-mi ceară scuze pentru că a intrat așa în viraj, el îmi cerea explicații de ce rulam atât de încet. Nu înțelegeam nimic. Din fericire, după două ore, la rece, a înțeles ce a făcut și că greșise. A venit să-mi ceară scuze, iar înainte mersese la oamenii din echipa mea să facă același lucru. Măcar atât. Important e ca el să înțeleagă că a făcut o greșeală, că nu era cazul să riște în felul ăsta la primul antrenament liber".

"Nu cred că vom ajunge la un punct comun în ce privește accidentul. Îmi pare rău pentru Jorge, important e că suntem amândoi OK. El rula foarte lent, iar eu am ajuns cu viteză în viraj. Când frânez pe circuit ud, în circumstanțele astea, cad. Și, din păcate, l-am luat și pe el cu mine. Sunt lucruri care se întâmplă, e clar că nu a fost intenția mea să-i fac rău"  Cal Crutchlow

Etapa a 15-a a Mondialului de Motociclism Viteză, Marele Premiu al Japoniei, e programată duminică, 15 octombrie, de la ora 08:00 și e transmisă în direct de Eurosport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează