FOTBAL  »  Superliga  »  ADRIAN MUTU ȘI SANDRA SE CĂSĂTORESC

Adrian Mutu și Sandra se căsătoresc religios astăzi! Sumă uriașă scoasă de "Briliant" după ce a vândut drepturile de televizare pentru eveniment

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 12:43

Adrian Mutu și Sandra s-au căsătorit în fața ofițerului de Stare Civila anul acesta de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, când au împlinit doi ani de relație. Astăzi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Cei doi s-au căsătorit religios, iar petrecerea va avea loc la un restaurant din centrul Capitalei. Tot astăzi va fi botezat și băiețelul lor de 6 luni, Tiago Adrian.

Fostul star al naționalei a vândut drepturile de televizare al evenimentului trustului Intact pentru suma de 20.000 de euro, anunță Fanatik. Televiziunea s-ar fi angajat însă să achite și restaurantul. Nunta ar urma să fie televizată pe Antena Stars.

"Nu îmi plac lucrurile astea, pregătirile, trimisul invitaţiilor, alesul restaurantului, stabilirea meniul, cine cântă... Sunt lucruri care nu mă atrag, dar m-am obişnuit să fac totul la cel mai înalt nivel și vreau să fie perfect mai ales că pot spune că am experiență, nu?", a declarat Adrian Mutu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  15 Octombrie 2017, 18:01

Peste doi ani urmează un nou divorţ şi apoi apare o nouă tută, mai proaspătă şi bineînţeles din nou o nuntă, din care poate plăti pensiile alimentare pentru progeniturile anterioare. Un preot adevărat nu ar mai cununa religios un ***, numai că şi acolo contează tot darul ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

984054261606764
Dan Iordachescu  •  15 Octombrie 2017, 14:02

Acordati atentie nemerita acestui om . A fost o rusine in sport si in viata personala.

nebraska
nebraska  •  15 Octombrie 2017, 13:56
Postat de cpt.ahab pe 15 Octombrie 2017, 13:18

Mutule, esti un profesionist si un ambitios! Nu te lasa depasit de Tariceanu! Hai, mai ai timp sa te insori de cateva ori si sa mai faci vreo opt- zece Tiago, Mbappe, Dembele, Kane, Puigdemont sau ce alte nume- ti mai vin in minte cand retraiesti minunatele nopti londoneze !

Stanciu,Chipciu,Banel,si din astia neaosi romanesti!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close