INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - SPORTING LISABONA, MIERCURI, 21:45

Emoționant! Dybala, eroul unei fetițe rănite în atentatul de la Barcelona: "I-a făcut mai bine decât o ședință la psiholog sau o mie de pastile" » Cine ar putea veni antrenor la Juventus

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2017 10:11

O fetiță de 11 ani, victimă a atentatului de la Barcelona, din 17 iunie, se simte mult mai bine după ce și-a întâlnit idolul, Pablo Dyabala, atacantul lui Juventus.

Martina Tealdi are 11 ani, o inimă bianconera, dar și o mare problemă. Pe 17 iunie a fost la Barcelona împreună cu părinții și sora și se afla pe Rambla în momentul atentatului soldat cu 16 morți și peste 100 de răniți. Furgoneta ucigașă a lovit-o și pe ea, dar dacă fizic a scăpat doar cu clavicula ruptă, a rămas marcată psihic.

Disperați, părinții au dus-o pe Martina la tot felul de medici. Degeaba. Până deunăzi, când tatălui, Nadio, i-a rămas privirea fixată pe posterul cu Paulo Dybala din camera fetei. Atunci i-a venit ideea. A sunat la Juventus și s-a aranjat totul. Mai întâi, ea a primit de la atacantul argentinian un tricou cu autograful său.

Iar duminică, la antrenamentul bianconerilor de la Vinovo, l-a cunoscut personal.
Tatăl e încântat: ”Întâlnirea cu Dybala i-a făcut Martinei mai bine decât o ședință la psiholog sau o mie de pastile”. Iar acum are și o fotografie cu idolul său!

vine Ancelotti?

În vară, Juventus l-a păstrat pe bancă pe Massimiliano Allegri și l-a vândut Milanului pe fundașul Bonucci, cu care antrenorul n-avea cea mai bună relație. Acum, după 11 meciuri și 13 goluri încasate, la Torino se discută îndepărtarea lui Allegri. În capul listei: Carlo Ancelotti, care i-a mai pregătit pe bianconeri între 1999 și 2001!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează