INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPANIA

Alarmă la Atletico » Griezmann şi Koke sunt incerţi pentru meciul cu Qarabag din Liga Campionilor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 12:41

Atletico Madrid s-a antrenat marţi seară la Baku, pe Stadionul Olimpic, cu o zi înaintea partidei de Liga Campionilor contra azerilor de la Qarabag, însă fără a-l avea la dispoziţie pe Antoine Griezmann, starul francez acuzând o stare febrilă, potrivit Mundo Deportivo.

Mai mult decât atât, un alt jucător important pentru Atletico, Koke Resurreccion, care a bifat toate minutele din acest sezon, s-a antrenat separat, având probleme musculare.

2 goluria reuşit Koke în acest sezon, fiind unul dintre cei patru jucători ai lui Atletico, alături de Oblak, Saul şi Savic, care a fost integralist în toate cele 10 partide din acest sezon.

În momentul de faţă, cei doi sunt incerţi pentru partida vitală de Champions League din Azerbaidjan, Diego Simeone urmând să stabilească în decursul zilei de astăzi dacă va putea risca introducerea celor doi în teren.

3 reuşiteşi-a trecut în cont Antoine Griezmann în actuala stagiune

Partida se anunţă a fi una foarte importantă pentru spanioli, în condiţiile în care, după două etape din grupa C a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Chelsea şi Roma, aceştia se află pe a treia poziţie, cu un singur punct obţinut.

Pentru partida ce va avea loc în această seară, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1, Simeone a convocat 20 de jucători: Moya, Oblak, Werner, Godin, Luis, Savic, Vrsaljko, Lucas, Gimenez, Thomas, Koke, Saul, Carrasco, Augusto, Gabi, Gaitan, Griezmann, Torres, Correa şi Gameiro.

sursa: mundodeportivo.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
259914374474553
Istvan Demeny  •  19 Octombrie 2017, 00:13

0-0!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează