INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

FOTO Gestul lui Messi care a "blocat" internetul: pastile din jambieră în timpul meciului cu Olympiakos! » Valverde: "Dacă îl fac să înscrie, poate continua să le ia"

Foto: Reuters +2   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 09:52

Una dintre cele mai discutate imagini ale serii de miercuri din Liga Campionilor l-a avut în prim-plan pe Lionel Messi, în timpul partidei pe care Barcelona a câştigat-o în faţa lui Olympiakos (3-1). 

În minutul 10, camerele TV l-au surprins pe starul argentinian în timp ce a scos ceva din jambieră, iar apoi a dus mâna la gură. Misterul medicamentului luat de Messi a fost descifrat după meci, de Catalunya Radio: ar fi fost vorba de o tabletă de glucoză, la care acesta apelează deseori în timpul meciurilor, pentru a-și stimula nivelul de energie. 

Totuși, e curios că Messi a avut nevoie de ceva dulce așa de devreme în meci. Practica este des întâlnită la sportivi, deşi unii preparatori recomandă pastilele de glucoză sau alte alimente dulci între antrenament şi meci, nu în timpul partidei.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei!

Întrebat după meci despre gestul lui Messi, care a şi înscris în poarta lui Olympiakos, Valverde a afirmat că nu ştia nimic despre acest lucru, dar că îl aprobă atât timp cât argentinianul va continua să înscrie.

"Nu ştiu nimic despre asta. Dacă îl fac să înscrie, poate continua să le ia", a spus antrenorul Barcelonei, citat de presa spaniolă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Octombrie 2017, 15:57
Postat de haideusicfr pe 19 Octombrie 2017, 11:01

Aha de aceea e atat de bun.....toti se dopeaza ,numai ai nostri nu !

toti se dopeaza doar la noi nu se vede pe teren si mai sunt si prinsi...Mutu, Neaga. adica sunt si prosti..si prosti :))

mixmax
mixmax  •  19 Octombrie 2017, 11:59
Postat de haideusicfr pe 19 Octombrie 2017, 11:01

Aha de aceea e atat de bun.....toti se dopeaza ,numai ai nostri nu !

esti naiv bah baiete...dopingul in sportul de performanta din vest e ceva cotidian. Atata vreme cat wada e corupta si darnica cu retete terapeutice nici nu-i de mirare ca asa ceva se intampla. In fotbal, unde sunt extrem de putine controale, riscul de a fi prins este de domeniul SF.

dakesis
dakesis  •  19 Octombrie 2017, 11:34

saracul...***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează