FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Petre Marin explică diferența dintre doi tineri talentați: Denis Alibec și Răzvan Marin: "Ăsta-i avantajul lui Răzvan"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 19:19

Petre Marin a comentat situația în care se află Denis Alibec, care a fost exclus din lotul FCSB. Mai mult, fostul jucător al Stelei a vorbit și despre faptul că atacantul roș-albaștrilor petrece câte 6 ore în fiecare zi jucându-se pe calculator și a făcut o comparație cu fiul său, Răzvan, care evoluează la Standard Liege.

"Eu cred că Denis se va schimba. El e un copil foarte talentat. A avut șansa să meargă de foarte tânăr în străinătate, să vadă ce se întâmplă la cluburi mari. Îl cunosc foarte bine. Își dorește foarte mult să aibă realizări, nu le are și de aici i se trage această stare de nervozitate. El aleargă, dar cred că ar trebui să-și mai dozeze efortul.

Și Răzvan se joacă pe PlayStation, dar nu stă 6 ore pe zi. Cred că e foarte important cine te învață anumite lucruri. Cred că ăsta-i avantajul lui Răzvan, că m-a avut pe mine ca idol. Eu mereu am discuții cu el și îi spun să lase partea familială și să se gândească doar la partea sportivă", a declarat Petre Marin la TV Digi Sport.

...despre meciul dintre Hapoel Beer Sheva și FCSB: "Ținând cont de ce s-a întâmplat la Steaua în această săptămână, eu zic că și un egal ar fi bun în această seară. Steaua a știut să se mobilizeze mereu. Dică i-a văzut pe jucători cel mai bine. Tănase a fost folosit vârf și la Viitorul, s-a mai încercat acest lucru și la Steaua. Trebuie să înscrie! Trebuie să dea randamentul la care ne așteptăm cu toții! Tănase are viteză, e bun pe contraatac"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează