FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA

OFICIAL Unde se dispută amicalul România - Turcia » O singură dată în istorie s-a mai întâmplat asta

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 20:46

FRF a anunțat în mod oficial în această seară că amicalul României cu Turcia va avea loc la Cluj, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Partida se va disputa joi, 9 noiembrie, de la ora 20:15.

Va fi a șaptea oară în istorie când "tricolorii" vor juca la Cluj, aceștia câștigând în cel mai mare oraș din Ardeal o singură dată. Totodată, este pentru a doua oară în istorie când stadionul lui CFR Cluj va găzdui un meci al României. 

România a jucat pentru prima oară în Cluj tocmai în 1923, pierzând cu 0-6 în fața Cehoslovaciei. Apoi, a întâlnit-o pe Lituania, pe stadionul lui CFR, în 2008, când a fost învinsă cu un incredibil 0-3.

"Tricolorii" au disputat în 2016 două partide la Cluj, ambele pe Cluj Arena: au remizat în amicalul cu Spania, 0-0, obținând tot un rezultat de egalitate cu Muntenegru, în preliminariile pentru CM din 2018, scor 1-1.

Anul acesta, Cluj Arena a găzduit alte două meciuri ale României: 0-0 cu Danemarca, în preliminarii, și 3-2 cu Chile, în amicalul din iunie. 

Peste doar cinci zile de la meciul cu Turcia, România va juca un alt amical, cu Olanda. "Tricolorii" vor înfrunta "Portocala mecanică" marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează