INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Schimbarea de nota 9 făcută de Dică în meciul cu Beer Sheva! Ce calificative au primit jucătorii roș-albaștrilor + Cifrele meciului

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 09:02

FCSB a câștigat al treilea meci consecutiv în grupele Europa League, 2-1 în deplasarea de la Hapoel Beer Sheva, și sunt cu un pas în primăvara europeană.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost de departe Harlem Gnohere, care a intrat în minutul 69, iar 21 de secunde mai târziu a marcat primul gol al meciului. Tot el a făcut 2-0 cinci minute mai târziu.

Atacantul francez intrat în locul lui Florin Tănase a primit din partea Gazetei Sporturilor nota 9. Următorii doi jucători din punct de vedere al notelor sunt portarul Florin Niță și Constantin Budescu, fiecare cu nota 8.

caseta

02 03

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (122)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  20 Octombrie 2017, 22:04

P.S. Nu-l inteleg pe Dica in "incapatanarea" sa de a-l folosi pe Enache??? Este unul dintre cei mai slabi jucatori nu din lotul Stelei, ci din intreaga Liga 1! Si, in plus este si extrem de frustrat cand e criticat, "facandu-se" ca nu stie ce are lumea cu el, care este "fotbalistul fotbalistilor", demonstrand astfel, prin "replicile" pe care le exprima ca nu are nici macar simtul propriei (ne)valori!

1198649370199221
Dumitru Florin  •  20 Octombrie 2017, 21:59

Chiar daca nu a dominat copios, aflandu-se in mai multe randuri "in corzi", Steaua a stiut sa gestioneze jocul si a casitgat meritat... desi un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil (parere pur personala). Ce nu am inteles din relatarile scrise despre joc, si mai ales din "caseta tehnica", este de ce i s-a acordat arbitrului Kevin Bloom nota 7 (sapte) in conditiile in care cel putin una din decizii a influentat direct rezultatul. Ma refer la acel hent extrem de vizibil ce trebuia sanctionat cu penalty!?! Despre golul anulat gazdelor in min. 17, nu ma exprim, faza fiind la limita limitei. (Daca ar fi acordat acel penalty, ce nota i s-ar fi acordat? 8 pentru decizia corecta sau 5 pentru ca Steaua nu a castigat???)

vlad57
vlad57  •  20 Octombrie 2017, 13:55

Citesc comentariile si recunosc ca e reconfortant si placut sa vezi frustrarea, oftica nemarginita a tuturor celor care urasc Steaua. Nu conteaza ca echipele lor sunt submediocre sau si mai rau, haladuie pe undeva prin ligile inferioare. Practic nu intereseaza daca il suferi sau nu pe Gigi, bigotismul lui si limitele lui intelectuale, sau daca nu-ti place Steaua. Important este ca Steaua (pentru mine tot Steaua este si va fi indiferent de tribulatiile unui efemer si bezmetic colonel al armatei) e unica echipa din Romania care cu regularitate a avut prezente in cupele europene, a adus puncte Romaniei, doar ca sa participe cate unii si altii si ei in faze superioare ale competitiilor europene. Steaua e singurul club cu patron, care a STIUT sa faca bani din fotbal. Restul si-au dus toti cluburile in faliment (Dinamo, Rapid, Craiova, Astra,). Nici chiar CFR cu Paszcani si Muresan nu au reusit sa reziste. Ma intreb de ce? Se vede treaba ca managementul in fotbal este, la fel ca in economie, o meserie dificila. Steaua e acolo si are sanse sa mearga in primavara europena. Speram sa traga si alte echipe dupa ea. Tare mi-e frica insa ca exista atata prostie si incompetenta la celelalte cluburi incat nu o sa urmeze nimeni. Singurii care mai au sanse par CFR. Sper sa aiba atata inteligenta incat sa inteleaga ca, decat ciondaneala de proasta factura intre cele doua cluburi ar fi mult, mult mai eficienta colaborarea. conform vorbei aleia cu " unde-s doi puterea creste".

Vezi toate comentariile (122)
Comentează