INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - YOUNG BOYS 2-2

Acoperit cu sânge » Un jucător din Europa League a ieșit de pe teren ca după război

Foto: Reuters +7   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 10:09

În afara unui spectacol cu 4 goluri, meciul de la Kiev a avut și un moment sângeros pe final. Internaționalul croat Domagoj Vida s-a ales cu capul spart din ciocnirea cu un adversar, iar sângele a început să-i țâșnească din rană ca dintr-o fântână arteziană, acoperindu-i fața.

Căzut la pământ, fundașul lui Dinamo, 28 de ani, a primit imediat îngrijiri. Medicul echipei i-a pus un bandaj, dar n-a fost de ajuns ca să-i oprească sângerarea. Iar câteva minute mai târziu (80), Vida a trebuit să fie înlocuit.

Young Boys a condus cu 1-0 și 2-1, însă ucrainenii i-au refuzat victoria. A fost egalată de fiecare dată și a jucat și-n inferioritate, după eliminarea lui Sekou Junior Sanogo (82). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
blumer
blumer  •  20 Octombrie 2017, 11:03

Zici ca`i Florin Tanase.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează