INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Da, se poate! O glorie roș-albastră crede în echipa lui Dică : "Steaua poate cuceri un trofeu european. De ce nu?" + Laude pentru antrenor: "O să vedeți ce antrenor va deveni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 11:04

Victoria celor de la FCSB, în Israel, cu Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, l-a entuziasmat pe Țiți Dumitriu, care crede, la fel ca Dan Petrescu, faptul că formația roș-albaștrilor poate cuceri Europa League.

" Steaua, chiar dacă nu le convine unora, mai sperie. Steaua mai sperie și cu trecutul, mai sperie și cu prezentul, și va speria și cu viitorul. Steaua trebuie să joace cu o manieră să joace să fie favorită cu astfel de echipe. Dan Petrescu este un fan al Stelei, unul înfocat, el este produsul Stelei în totalitate.

El se gândește și foarte bine face: Steaua poate cuceri un trofeu european. De ce nu? Eu îl susțin și cred că se poate întâmpla acest lucru. Cu această echipă, cu ce se mai pune, încet, încet", a declarat Dumitriu la TV Digi Sport.

"O să vedeți ce antrenor va deveni Dică"

Țiți Dumitriu a colaborat în trecut cu Nicolae Dică tot pe banca roș-albaștrilor și îi prevede acestuia un viitor strălucit.

"O să vedeți ce antrenor va deveni Dică! A demonstrat că e pe calea cea bună. A demonstrat că știe să facă echipa. Rădoi avea dialog cu echipa și rar chema câte un jucător pe rând să vorbească cu el. Așa e și Dică. Comunică foarte bine", a adăugat Țiți Dumitriu.

Steliștii se pot lăuda cu două trofee europene: Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
485809194904413
Costel Tudor  •  20 Octombrie 2017, 21:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  20 Octombrie 2017, 21:39

Pupincuristul de servici al puscariasului jiji , probabil asteapta , cu mana intinsa , un pumnisor de dolari ! Asta a facut toata viata !

mosvasile
mosvasile  •  20 Octombrie 2017, 18:19

Daca mai joaca cu echipe ca astea si daca mai are parte de arbitraje ca aseara (doua penaltiuri neacordate gazdelor si un gol anulat) sau ca in meciul cu Plzen (penalti inventat pentru fcsb) !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează