FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Scandal mocnit la națională! Burleanu i-ar fi interzis lui Contra să mai discute cu Gigi Becali + De ce a intrat și Negoiță pe fir

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 18:11

Aprig contestatar al "regimului" Burleanu, Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a primit interzis în a mai discuta cu noul selecționer Cosmin Contra!

De unde a plecat totul? Actualul președinte al Federației s-a arătat nemulțumit de faptul că Becali l-a contactat pe Contra pentru a-i sugera să-l convoace pe Junior Morais, fundașul brazilian cu cetățenie română din lotul FCSB-ului, anunță săptămânalul Fanatik.

În plus, Burleanu i-ar fi cerut lui Contra să nu-i mai răspundă niciodată la telefon lui Becali!

Și Negoiță a intrat pe fir!

Aceeași sursă notează că Ionuț Negoiță, finanțatorul de la Dinamo, i-ar fi solicitat lui Contra să-l convoace la națională pe Steliano Filip, principala "piesă de export" din lotul "câinilor". 

Boss-ul de la RIN se teme că, în cazul în care Filip nu va mai prinde naționala, cota acestuia se va prăbuși și nu va mai reuși să-și îndeplinească dorința de a-l vinde pe "Stelu" în străinătate. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (36)
1779502482283942
Emil Nae  •  21 Octombrie 2017, 16:50

adica cum nu pentru asta l-am hulit pe Daum , nu pentru asta am facut tot ce putem ca sa il dam afara? pentru asta tata pentru telefoane, interventii, prietenii si obligatii si foarte importaNT CEI CARE UMFLA SA MANICNE SI GURA LOR O PIINE. pentru asta l-am dat afara ca Daum nu astepta telefon de la becali sa-i spuna sa-l ia la nationala pe ZZ ca vrea omul sa-l vinda si sa ia si multi bani pe el.Pentru asta l-am demis pe daum nu pentru ca nu avea rezultate nu ca toti stim ca nu avea cu cine sa le obtina. dar daca rezultate nu faceam macar sa vopsim si sa vindem.ASTA ATI VRUT ASTA O SA AVETI telefoane si obligatii si prietenii.Rezultate, mai stam o tura ca nu avem cu cine sa le obtinem> dar stim un lucru umflam, vopsim, vindem la teapa si la pacaleala. Cu daum asta nu s-ar fi intimplat niciodata si de asta nu a fost bun

mosvasile
mosvasile  •  21 Octombrie 2017, 14:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108992139590592
DM Bob  •  21 Octombrie 2017, 11:50

Burleanu este NOUL CEAUSESCU ? Nu-si da seama ca SELECTIONERUL NATIONALEI este MULT MAI IMPORTANT decat EL? Contra trebuie sa -I INTERZICA !!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează