SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

FOTO Mesaj cu subînțeles sau doar modă? Ce era scris pe rochia de 1.200 de euro a Simonei Halep la gala de la Singapore » O actriță celebră a purtat una la fel!

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 23:29

Simona Halep a fost foarte elegantă la gala dinaintea Turneului Campioanelor de la Singapore. Românca, numărul 1 mondial, a apărut cu o rochie neagră, Versace, care costă 1.200 de euro.

Deosebit la aceasta este mesajul țesut pe dantela de la baza rochiei: EQUALITY (egalitate).

O rochie identică a purtat actrița Amanda Seyfried în luna mai, ea militând pentru salarii egale între actorii de sex feminin și cei de sex masculin.

Și în tenis au fost multe discuții pe această temă, legate de diferența de bani dintre premiile din ATP versus cele din circuitul WTA.

Detalii AICI despre meciurile Simonei la Turneul Campioanelor!

Simona Halep la  Singapore:

Amanda Seyfried în rochia Versace:


Detalii despre rochie: 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  22 Octombrie 2017, 23:29

Nu negrul e urat ci caracterul...unora. Pentru cine nu stie, negrul e culoarea cea mai eleganta posibila. In fine, nu stiu ce mesaj vrea Simona sa transmita cu rochia aia dar deja a transmis mai multe mesaje lumii intregi, din care amintesc faptul ca e ahtiata dupa o pozitie mincinoasa intr-un clasament si mai mincinos si ca e lesinata sa fie in top fara sa castige nimic altceva decat niste turnee obscure de care nici ea nu-si va mai aminti peste 10 ani. Mana sus perversilor care o lingeti atata pe fatuca asta daca n-ati vrea o Simona Halep pe locul 34 mondial dar invingatoare la Roland Garros si la Wimbledon! Stiu...e greu sa recunoasteti! In plus, decat sa te imbraci la un eveniment extrem de important cu exact aceeasi rochie pe care a mai purtat-o altcineva, doar ca e ...Versace, mai bine pui orice altceva pe tine care sa te faca unica. Daca esti si daca te simti asa! Dar Simona nu e. Si daca Amanda a transmis lumii ca militeaza pentru ca salariile actritelor sa fie egale cu ale actorilor, Simona o arde la fel, dar in tenis. Ea vrea sa castige cat Roger Federer! Va dati seama cat e de penala fiinta asta? Salariile sau castigurile nu se stabilesc in functie de sex...ci de popularitate, de impactul asupra televiziunilor si spectatorilor, de dinamica si spectaculozitate si nu in ultimul rand de...valoare. Nu sunt misogin dar un turneu de tenis major fara barbati e ca un film fara staruri masculine. Pot fi bune dar n-au audienta!

802058863287886
Constantin Vlad  •  21 Octombrie 2017, 17:32

Simona Halep mai bine se îmbracă cu o culoare vie.Rosie, portocali, bleo și multe alte colori plăcute . Nu negru în doliu ,este urat..Dar..... Simona este foarte frumoasa. Ir cum succes Simona și tine cont de culori ,cea mai urat este negru.

sooos1ck
sooos1ck  •  21 Octombrie 2017, 13:29

E o rochie simpla, nu sunt de acord cu tine :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează