INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PREMII UEFA

Au fost anunțate premiile pe care le-au luat FCSB și Astra după participările în cupele europene de anul trecut! Premii consistente pentru cele două formații

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 11:45

UEFA a anunțat premiile pe care FCSB și Astra le-au primit în sezonul trecut din cupele europene. Echipa lui Gigi Becali conduce acest top, cu o sumă destul de consistentă.

FCSB a luat în jur de 7,5 milioane de euro, fără ceea ce a obținut din vânzarea de bilete. 4,46 milioane de euro a luat doar din Europa League, plus alte 3 milioane pentru tururile Champions League jucate.

Astra a luat și ea 5,77 milioane de euro, deși a ajuns în șaisprezecimile competiției. La acești bani se adaugă aproape 500.000 de euro din preliminariile Champions League.

FCSB a terminat pe locul 4 grupa de Europa League, având 6 puncte într-o grupă cu Osmanlispor, Villarreal și Zurich. Astra a terminat pe locul 2 într-o grupă cu AS Roma, Viktoria Plzen și Austria Viena.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close