FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primele declarații ale lui Nicolae Dică despre o altă trădare pe ruta Dinamo-FCSB: "E binevenit la noi!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 13:14

Nicolae Dică nu a ezitat să vorbească despre rivala Dinamo, de la care vrea unul dintre cei mai buni jucători, slovacul Adam Nemec.

"Spunea domnul Miriuţă că un schimb Nemec - Budescu nu l-ar deranja. Nu vrea Budi să meargă la Dinamo...

Nemec este un jucător cu mare experienţă. Joacă în naţionala ţării lui, la Dinamo a avut evoluţii bune, jucătorii de valoare sunt întotdeauna bineveniţi la Steaua", a spus antrenorul lui FCSB.

Nemec are 32 de ani și a jucat 13 meciuri oficiale în acest sezon pentru Dinamo, marcând un gol şi oferind trei assist-uri. Atacantul este dorit de Gigi Becali la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a făcut deja o ofertă oficială de 500.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mosvasile
mosvasile  •  22 Octombrie 2017, 21:01

Nu ai inteles mai Nicusoare !Miriuta a zis ca-i place de Budescu pentru ca este baiat manierat ! Dupa ce a fost concediat de la CFR, Budescu i-ar fi telefonat si cica i-ar fi zis "Mister "si asta i-a placut foarte mult ! Nu a zis ca -i place cum joaca !Probabil ca vrea sa-l ia la Dinamo ca valet personal,sa-i faca cafeaua si sa-i plimbe cainele !

zizu
zizu  •  22 Octombrie 2017, 18:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  22 Octombrie 2017, 17:29
Postat de zizu pe 22 Octombrie 2017, 16:38

corect...! nu va deziceti...mi ati moderat...aer...dar nu v ati lasat,mi ati moderat ceva,asa ca sa fie la numar....ca asa vreti voi din redactie....

bietul de tine, cat de prost poti fi! ai compasiunea mea!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează