SPORTURI  »  BASCHET  »  SELECȚIONER NOU

Naționala de baschet masculin are un nou selecționer » Federația a mizat pe un străin cu experiență bogată

Foto: alchetron.com
Foto: alchetron.com

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 18:15

Federația Română de Baschet a ajuns la o înțelegere cu macedoneanul Zare Markovksi (56 de ani) pentru a prelua echipa națională masculină.

Site-ul oficial al Federației anunță că Markovski, actualul antrenor al lui Trabzonspor, îi va conduce pe "vulturi" în campania de calificare la FIBA World Cup 2019.

Contractul macedoneanului e valabil "până la finele primei faze de calificare la FIBA World Cup (1 iulie 2018). Dacă România va reuși calificarea în faza a doua a calificărilor, contractul lui Zare Markovski se va reînnoi automat până în 2019, cu posibilitate de prelungire, în funcție de performanțe".

Zare Markovski are în spate o carieră de 30 de ani în antrenorat, iar de-a lungul timpului a condus echipe precum Darussafaka SK, Lugano Tigers, Avellino, Virtus Bologna, Armani Milano, Limoges, Reyer Venezia, Caserta, dar și naționala Macedoniei.

Meciul de debut al lui Markovski pe banca echipei naționale a României va fi pe 24 noiembrie, la Torino, împotriva Italiei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează