FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lăsați fără "aer"! O nouă lovitură financiară încasată de Negoiță: a primit doar jumătate din bani!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 00:01

Dinamoviștii au fost anunțați de cei de la Zenit St. Petersburg că vor primi abia în mai 2018 banii în contul transferului lui Mevlja. Și nu 800.000 de euro, ci doar jumătate!

"Câinii" erau fericiți la finalul verii, în ultima zi de transferuri a lunii august, când s-a anunțat transferul lui Miha Mevlja de la Rostov la Zenit St. Petersburg. Pe site-urile de specialitate, inclusiv cele din Rusia, în care se prezenta informația tranzacției, se specifica detaliul că afacerea s-a făcut pentru 8 milioane de euro.

Iar dinamoviștii se vedeau cu 10 la sută, 800.000 de euro, în conturi, fără să muncească prea mult, fiindcă așa fusese trecut în contractul transferului slovenului din Ștefan cel Mare la Rostov.

Doar că, surpriză!, în momentul în care au trimis o hârtie Zenitului pentru încasarea plății, românii au primit două vești rele și una bună.

Puși în stand by

De primit, vor primi bani, dar nu 800.000 de euro, ci doar jumătate, și nu anul acesta, ci în primăvara 2018. Conform actelor transferului dintre Rostov și Zenit, afacerea s-a făcut pentru suma de 4 milioane de euro, astfel că rușii trebuie să achite 400.000 de euro roș-albilor.

700 de mii de euroa încasat Dinamo în august 2016 din transferul lui Mevlja la Rostov

1 golîn 19 meciuri a marcat slovenul pentru ruși în actuala ediție

52 de partide a bifat apărătorul pentru Dinamo, cu 3 assist-uri în CV

Nemec, dorit de Rednic

Adam Nemec va părăsi Dinamo în această iarnă, nu s-a stabilit exact destinația. Dacă din România este disputat de CFR Cluj și FCSB, după ce slovacul a refuzat oferta de prelungire a "câinilor" de 12.000 de euro pe lună și 15.000 de euro de la Gigi Becali, atacantul de 32 de ani a intrat în atenția lui Mircea Rednic la Mouscron. Fanatik scrie că belgienii ar fi de acord să plătească roș-albilor și 500.000 de euro ca să-l ia cât mai curând.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  13 Noiembrie 2017, 23:58
Postat de dinamo_fan pe 13 Noiembrie 2017, 11:05

cred ca mai trebuie sa treaca minim 200 de ani peste tara asta ca un proiect tip socios sa fie posibil la Dinamo sau oriunde altundeva. pur si simplu suntem mult prea inapoiati ca mentalitate, mult prea corupti in gandire si mult prea saraci. ce vrei tu e utopic.

Nu e posibil pentru ca ar presupune un presedinte ales, iar in tara asta indiferent cine ar veni ar fi preocupat cum sa bage banii stransi in propriul buzunar.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Noiembrie 2017, 14:09

mai bine v-ati pastra banii pentru propria scoala. cam multi dati dovada ca va lipseste...

spinoza
spinoza  •  13 Noiembrie 2017, 12:08

Facem cheta pentru Negoita? Nu mai are bani pentru fotbal. Este mai interesat de minore decat de sportul rege!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează