SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Urcare spectaculoasă pentru o româncă în clasamenul WTA » Simona Halep, lider pentru a șasea săptămână

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 10:43

Monica Niculescu a urcat 22 de locuri în clasamentul WTA, în care Simona Halep este lider pentru a șasea săptămână la rând.

Niculescu a ajuns pe locul 78, grație turneului câștigat săptămâna trecută la Limoges (Franța), după o finală în care a învins-o pe nemțoaica Antonia Lottner (201 WTA), scor 6-4, 6-2 (detalii AICI).

Sorana Cîrstea este a doua româncă din clasamentul WTA, pe locul 37, urmată de Irina Begu, pe locul 43. Mihaela Buzărnescu a ajuns pe cel mai bun loc din carieră, 68 WTA, fiind a patra româncă din top.

Deși competițiile WTA din acest an nu s-au încheiat, prima parte a clasamentului va rămâne neschimbată în condițiile în care cele mai bune jucătoare nu mai participă la niciunul din turneele rămase în 2017.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 11:18

La 'dolce far niente' este binevenit pentru Simona. Celelalte fete isi mai pot imbunatati pozitia si conturile pe anul in curs. Totul e sa participi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează