INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARAJ

Seferovici, apărat de iubită, după evoluția cu Irlanda de Nord: "Fanii nerecunoscători să-și țină închisă gura murdară!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 12:59

Fluierat copios la Basel în momentul schimbării, Haris Seferovici a plâns în vestiar. "Luptătorul meu inimos merita să meargă la Mondiale", a postat Amina, iubita sa, pe Instagram.

A patra calificare consecutivă a Elveției la Mondiale a fost stricată de fanii de pe St. Jakob-Park din Basel. În loc să susțină selecționata lui Petkovici, pe finalul unui joc pe muchie de cuțit, aceștia l-au contestat chiar pe golgeterul din preliminarii.

Enervați după a treia mare ratare a lui Seferovici, suporterii l-au fluierat zgomotos în minutul 85, când a fost schimbat cu Embolo. Atacantul le-a răspuns prin gesturi, însă criticile l-au afectat.

Haris a fost consolat cu greu pe bancă și a plâns în vestiar, deși toți colegii se bucurau pentru că trecuseră cu bine de play-off. Iubita i-a sărit în apărare, criticând dur atitudinea unei părți a asistenței.

"Luptătorul meu inimos merita să meargă la Mondiale. Rusia, venim! Dar mai întâi de toate, fanii nerecunoscători și naivi să-și țină închisă gura murdară!", a postat, chiar de pe stadion, Amina pe Instagram, sub poza lui Seferovici. 

4 goluri a dat Seferovici pentru Elveția în aceste preliminarii, "dublă" cu Andorra și un gol cu Ungaria și cu Letonia. În total, atacantul Benficăi are 11 reușite în 47 de selecții

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2017, 08:57

Bravo, femeie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează