SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Obiectiv: plajă! Cum se distrează în vacanță starurile WTA

Foto: Instagram +5   FOTO
Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 14:43

Înainte de pregătirile pentru noul sezon, jucătoarele din circuitul WTA au vacanță și multe dintre ele au ales s-o petreacă la soare.

Tot anul stau în sub razele soarelui și se bronzează neuniform. Aproape că nici nu mai țin cont, face parte din rutina zilnică, să te antrenezi și să joci în temperaturi uneori greu de suportat.

Deși se întâmplă așa, când vine vremea vacanței, alegerea se îndreaptă tot spre locuri luminoase, cu vreme caldă. Și care oferă ceva în plus: nisip, mare și ocazia de te relaxa.

Câteva dintre jucătoarele importante ale circuitului WTA au avut deja o bucată de concediu, iar acum, pe rând, revin la antrenamente. Pentru fiecare în parte însă, rămân ilustratele, acum și în variantă digitală.

Surf în Hawaii

Maria Șarapova a disputat la Moscova ultimul turneu din sezonul 2017, după ce cu o săptămână înainte cucerea titlul în concursul WTA International de la Tianjin. Apoi, și-a oferit câteva zile în Hawaii, la Four Seasons Resort Hualalai.

Situat pe coasta Kona-Kohala, stabilimentul poate primi 243 de oaspeți. Maria a avut vreme să mediteze, să stea pe plajă, dar și să încerce plăcile de surf. Apoi a pornit spre alte zări cu obligații publicitare, ajungând în Asia. 

Descoperind Spania

Campioana de la Wimbledon, Garbine Muguruza, a petrecut câteva zile în Andalucia, zonă a Spaniei care avea destule necunoscute pentru ea. În afara timpului rezervat plajei, ea a vizitat Fuengirola și, mai ales, Granada, rămânând impresionată de Alhambra. 

Cu bicicleta pe insulă

Elena Vesnina, învingătoare anul acesta la Indian Wells, a ales ca destinație de vacanță locuri exotice. A mers întâi în Maldive, la resortul Kanuhura, situat pe o insulă privată din cadrul atolului estic Lhaviyani, apoi a trecut în Fiji, într-un alt stabiliment luxos, Bounty Island, pe insula Kandavu.

A găsit timp să exploreze locurile pe bicicletă, anticipând antrenamentele dure de mai târziu. 

La poale de Burj Al Arab

Petra Kvitova a mers în Dubai pentru relaxare, cehoaica postând pe Instagram o poză pe plajă cu celebrul hotel Burj Al Arab în fundal. N-a folosit însă zilele de vacanță doar pentru stat la soare, a luat cu ea și o carte. 

Autografe pe bandă rulantă

Dominika Cibulkova n-a mai găsit anul acesta succesul din 2016, când se încorona campioană a campioanelor la Singapore. A găsit însă timp pentru a scoate un jurnal motivațional pentru anul viitor, cu sfaturi de imagine și ilustrație elocventă, intitulat "Never give up – Pome 2018".

Acesta se poate comanda la adresa www.bydomi.sk, slovaca semnând deja câteva sute de exemplare. Înainte însă, a petrecut și ea timp, alături de soț, Michal Navara, la plajă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2017, 09:29

Macar dintr-o falsa etica, ar fi trebuit sa nu amintiti de Маша... Ce pot intelege tinerii?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Noiembrie 2017, 21:07

...interesant...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează