SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Ajut-o pe Ana! Povestea cruntă a unei promițătoare baschetbaliste române diagnosticată cu o boală gravă la doar 13 ani

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 17:40

Ana Bucur, o tânără baschetbalistă română de la clubul bucureștean
ICED Blue Hawks, a primit o veste cruntă în urmă cu o lună. În vârstă de doar 13 ani, aceasta a fost diagnosticată cu cancer osos.

Totul a început în luna mai, când Ana s-a întors de la un turneu de baschet acuzând o puternică durere de genunchi. Tânăra a ignorat inițial durerile, însă consultațiile efectuate ulterior au scos la iveală cumplita boală.

 

Ea este Ana, una dintre sportivele clubului nostru, insa mai mult decat atat este o fata inteligenta, carismatica si...

Posted by ICED Blue Hawks on 2 Noiembrie 2017

În prezent, Ana a început chimioterapia la spitalul din Fundeni, însă are nevoie de 80.000 de euro pentru ca până la jumătatea lui decembrie să fie supusă unei intervenții chirurgicale în străinătate pentru a i se îndepărta tumora și a i se înlocui tot femurul.

Ana Bucur este o baschetbalistă extrem de promițătoare, după cum spun membri ai clubului de care aparține. 

"Pentru echipa noastră a reușit niște meciuri senzaționale, având prestații de câte 30, chiar și 40 de puncte în meciuri. De asemenea, ea ne-a calificat echipa în sferturi de finală la o competiție internațională cu un coș reușit în ultima secundă", au spus reprezentanți ai ICED Blue Hawks, pentru GSP.RO

Cei care doresc să facă o donație pentru a o ajuta pe Ana să se însănătoșească o pot face într-unul dintre cele două conturi de mai jos:

Titular cont: Bucur Camelia Mihaela
Cont LEI: RO54BPOS70500913130RON01
Banca: BancPost

Titular cont: Bucur Mihai
Cod EURO: RO31 RNCB 0086 1417 1703 0006
Banca: BCR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2017, 09:32

Sunt convins ca sunt romani empatici la suferintele semenilor. Totusi as vrea sa fac un comentariu: sper ca atitudinea/contributia celor de la ICED Blue Hawks este semnificativa in acest caz.

dusaml
dusaml  •  13 Noiembrie 2017, 21:28

0 comentarii? Sunt curios cate accesari are acest articol. Ne-am indepartat de ceea ce ar trebui sa facem. La injuraturi suntem primii, dar cand e vorba sa facem bine ignoram complet ce se intampla in jurul nostru... Ne meritam soarta si tara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close