FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARȚI, 14 NOIEMBRIE, 21:00, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Modificări de ultimă oră ale lui Contra în echipa de start cu Olanda » Surprize mari în atacul României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 09:00

Printre schimbările pe care vrea să le facă împotriva Olandei (azi, ora 21:00, Pro TV, GSP.ro), selecţionerul Cosmin Contra se gândește să înceapă cu atacantul Viitorului, George Țucudean. 

Cosmin Contra a chemat inițial 30 de jucători pentru "dubla" cu Turcia şi Olanda. Stancu nici n-a mai apucat să ajungă în cantonament, din cauza unor probleme musculare, iar Răzvan Marin a plecat să ajute "tineretul". 

După meciul cu echipa lui Mircea Lucescu, a "căzut" şi Săpunaru, accidentat, iar de două zile, a rămas şi fără Tătăruşanu, chinuit de nişte mai vechi dureri de spate. Ultimii doi nu s-au antrenat nici ieri şi sunt ieşiți complet din calcule pentru azi. Iar Lobonţ este exclus să joace. Au rămas 25.

Bicfalvi la închidere

"Cu Olanda, vreau să văd la joc cât mai mulţi dintre jucătorii pe care i-am convocat, dar trebuie să ţin cont de forma sportivă, dar şi de ce au arătat pe teren", a spus Contra, misterios. Ieri, la antrenament, a încercat mai multe formule.

Pantilimon ar fi favoritul postului de portar.

Bălaşa a rămas prima opţiune pentru înlocuirea lui Săpunaru. Pe banda stângă a apărării ar urma să apară Cristi Ganea. La închidere, cel mai probabil, Contra intenţionează să folosească un cuplu nou, Bicfalvi-Hoban, în locul lui Stanciu şi Pintilii, titulari cu Turcia.

Miza pe golgeterul de la Ovidiu

În spatele atacantului, Budescu pare de neclintit în formula de bază, după prestaţia cu turcii. Alături de el ar urma să fie în echipă Torje şi Chipciu. Cea mai mare surpriză ar putea să apară în linia de atac, acolo unde, ieri, Contra l-a folosit foarte mult pe golgeterul Viitorului, George Ţucudean.

Au apărut la "posibili", pe rând, şi Keşeru, şi Alibec, fiindcă Florin Andone are uşoare probleme musculare. Potrivit unor surse apropiate naţionalei, vârful lui Hagi este însă marea surpriză a lui Contra pentru meciul de azi cu "batavii".

echipe

"Voi încerca să fiu inspirat, să aleg atacantul care să marcheze împotriva Olandei" Cosmin Contra, selecționer România

9 goluri 
şi două assisturi are George Țucudean în acest sezon, fiind cel mai eficace jucător al Viitorului

2 este locul 
ocupat de Ţucudean în topul golgeterilor din Liga 1, cu 8 reuşite, la egalitate cu Batin şi Gustavo, dar în urma lui Gnohere (10)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  14 Noiembrie 2017, 17:22
Postat de cpt.ahab pe 14 Noiembrie 2017, 15:28

Nu l-a achizionat pe Nemec. Nu pui baza pe ce zic ghesepistii si Gigi pana nu vezi mutarea gata facuta.

la fel nu ati pus baza nici la transferul lui Gnohere

217247578718267
Jianu Iancu  •  14 Noiembrie 2017, 16:48

Ma așteptăm ca marele antrenor sa -l folosească pe Torje în detrimentul lui Baluță. Interesele se vad de la distanță, domnule Contra!

vladutz13
vladutz13  •  14 Noiembrie 2017, 15:36

Torje, Bicfalvi, Tucudean ????? Balasa in dreapta... nu mai zic si de Ganea ca e complet iesit din forma. E ok sa incerce... dar nu faci experimente impotriva Olandei! De ce nu le-a facut cu Turcia?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează