FOTBAL  »  NATIONALA  »  ȚARA GALILOR - ROMÂNIA (AZI, ORA 20:00, GSP.RO)

Ianis sacrificat! Decizii-surpriză ale lui Isăilă pentru marele duel de azi cu Țara Galilor

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 09:00

Dragoș Nedelcu s-a antrenat normal și ar putea intra diseară pe teren, în Țara Galilor (ora 20:00, meci netelevizat), caz în care Hagi jr. iese din schemă. 

La jumătatea preliminariilor, România e lider în grupa ei de calificare la U21 pentru preliminariile Euro 2019. Fără înfrângere, ba, mai mult, cu 3 victorii din 3 în deplasare, "tricolorii" întâlnesc Țara Galilor la Bangor, diseară, de la 20:00. Vin cu moralul ridicat, după 1-1 cu favorita Portugalia, în timp ce adversara are coșmaruri. Tocmai a pierdut acasă cu Bosnia la un scor șocant, 0-4.

Mai mult, Isăilă poate reface diseară un cuplu de foc. Nedelcu și Răzvan Marin, ajunși între timp la FCSB și Standard Liege, au jucat împreună la Viitorul și pot fi închizătorii României. Asta după ce primul s-a refăcut și s-a antrenat normal în ultimele zile, iar ultimul a acceptat să vină la " tineret" în detrimentul unei partide cu Olanda la naționala mare!

Cicâldău împins în locul lui Ianis

Dacă intră Nedelcu, sacrificat va fi Ianis Hagi. Deși n-a jucat rău în prima repriză a jocului cu Portugalia, fiul "Regelui" a căzut fizic după pauză și a ratat o ocazie mare chiar înainte să fie schimbat cu Adrian Petre. Mai mulți spectatori l-au fluierat și apostrofat pe jucătorul Fiorentinei.

Astfel, prezența celor doi, Marin - Nedelcu, îl va împinge în spatele vârfului pe Cicâldău, remarcat în actualele preliminarii.

Ar putea începe cu Petre

Mai mult, în afară de Hagi, un alt jucător ar putea ieși din primul "11". Deși e golgeterul României în actualele preliminarii, Pușcaș n-a convins la Ovidiu, împotriva Portugaliei. A ratat mai multe ocazii în meciul încheiat 1-1 și, coroborat cu lipsa de meciuri de la Benevento, ar putea rămâne pe bancă diseară. În locul său ar urma să joace Adrian Petre, vârful lui Esbjerg având o intrare de efect în teren.

Echipa probabilă a României: I. Radu (cpt.) - Cr. Manea, Nedelcearu, Pașcanu, A. Radu - R. Marin, Nedelcu - Man, Cicâldău, Fl. Coman - Ad. Petre. Rezerve: Căbuz - Ghiță, Vl. Olteanu, Dulca, M. Dobre, I. Hagi, Pușcaș.

04 05

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
1457756877578635
Tudorel Duta  •  14 Noiembrie 2017, 14:26

Multa, foarte multa rautate in comentarii. Ianis Hagi a fost peste media echipei, mai ales in prima repriza. Dupa primirea golului el si Razvan Marin au creat toate fazele importante. E adevarat, a ratat acel sut. In rest a fost combativ si de multe ori i-au reusit si driblingurile si pasele. Stilul lui Isaile (temporizare si jucat mult pe varf, ceea ce cu portughezii n-a prea mers) nu i se potriveste. Fizic sta mai bine decat pe vremea cand juca la Viitorul. A depus mult efort si de aceea senzatia autorului ca a cazut fizic. Altii s-au plimbat pe teren si au facut o faza, doua tot meciul. E adevarat, in cazul lui Man, cu folos. De fluierat l-au fluierat niste baieti ce aveau invitatii la tribuna 0. Probabil de la un club care-l tot injura pe Hagi. Morutan joaca la U 19 din acelasi motiv pentru care Marin joaca la U 21.

torque07
torque07  •  14 Noiembrie 2017, 14:10
Postat de ortega pe 14 Noiembrie 2017, 13:27

Ianis sacrificat! ... Greșit ! Alții au fost sacrificați până acum să joace prințișorul ! Dacă tac-su nu era cine e , *** ăsta era rezervă pe la Cimentul Medgidia ...

Da ma...a platit Fiorentina asa....ca il cheama Hagi. Obsedatilor. Tu habar nu ai despre ce vorbesti...normal ca l-a ajutat tacsu...ca e tacsu ce dr.. Da de la asta pana la aberatiile ce le vomitati pe aici...tipic romanesc

ortega
ortega  •  14 Noiembrie 2017, 13:27

Ianis sacrificat! ... Greșit ! Alții au fost sacrificați până acum să joace prințișorul ! Dacă tac-su nu era cine e , *** ăsta era rezervă pe la Cimentul Medgidia ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează