FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Absență importantă pentru ACS Poli! Un jucător a fost operat și va lipsi 6 luni

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 11:43

ACS Poli e urmărită în continuare de ghinion, când vine vorba de situația medicală a jucătorilor. Ultimul ajuns pe lista indisponibililor e Alexandru Țigănașu.

Fundașul a suferit o accidentare foarte gravă pe finalul întâlnirii cu Juventus București și a fost deja operat la genunchi în Turcia.

În minutul 85, autorul golului egalizator pentru bucureșteni, georgianul Dzalamidze, a avut o intervenție asupra lui Alexandru Țigănașu. Acesta din urmă a fost călcat și a suferit o accidentare extrem de gravă, fiindu-i afectate ligamentele și meniscul genunchiului drept.

Fotbalistul a avut nevoie de o intervenție chirurghicală și va lipsi jumătate de an de pe gazon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează