FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Război Viitorul - Fiorentina din cauza lui Ianis Hagi! În iarnă are șanse mari să plece: "Nu am văzut nicio creștere! În Italia dictează tot felul de interese"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 17:20

Ianis Hagi, 19 ani, nu a jucat niciun minut la Fiorentina în acest sezon, iar șefii celor la da Viitorul sunt extrem de nemulțumiți de faptul că antrenorul Stefano Pioli nu contează pe mijlocașul român.

"Ianis a fost luat și i s-a spus că va primi în scurt timp șanse de a juca în prima echipă. S-a întâmplat o data, apoi încă o dată pe final de campionat, dar acest angajament nu s-a materializat. Antrenorul Paulo Sousa (n.r. fostul antrenor al Fiorentinei ) a fost cel care a decis să-l aducă și i-a promis că va juca.

În această vară, Pioli a spus că este nou și că vrea să vadă cum se comportă în pregătiri. A jucat și toată lumea a fost multumiță, dar s-a întâmplat ce s-a intamplat. Ceva este, dar nu vreau să intru în amănunte. În Italia e mai complicat, acolo dictează tot felul de interese. 

E clar că lui Ianis nu-i convine ce se întâmplă. Lipsa jocurilor si-a pus amprenta asupra prestației lui. E clar că nu și-a pierdut calitatea, însă îi lipsește ritmul de joc. Am crezut că voi vedea un Ianis mai puternic fizic,  dar nu mi s-a părut așa, deși face și un program separat.

Nu am văzut o creștere. Nu cred că i-a priit perioada asta de la Fiorentina. În iarnă sunt însă convins că se vor găsi soluții pentru el, fie că este vorba despre Italia sau de alt campionat", a spus Cristi Bivolaru la Pro X.

2.000.000 €a plătit Fiorentina pentru Ianis Hagi

Citește și: Gigi Becali, gata să-l aducă pe Ianis Hagi la FCSB! Anunțul făcut de patronul echipei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  14 Noiembrie 2017, 20:29

L-am vazut pe fiul regelui, in meciul cu Portugalia. Din pacate nu a ajutat cu nimic echipa. Nu spun ca nu are valoare, dar din pacate, deocamdata nu arata mai nimic. Trebuie sa munceasca mult, mult, mult. Ambitzie, modestie si multa munca. Nu trebuie sa se descurajeze, este tinar si are viitorul in fatza. Totul depinde de Ianis Hagi! Lumea asteapta foarte mult de la dinsul. Poate prea mult, nu are nimeni rabdare cu el.

1779502482283942
Emil Nae  •  14 Noiembrie 2017, 19:09

in italia este un sigur interes SA AIBA VALOARE. rESTUL BALIVERNE. SI FIUL LUI HAGI NU ARE VALOARE de italia. s-au prins strainii nu mai tine cu vopsitul si umflatul ca se arata pricina SINGURUL FOTBALIS ROMAN CARE RAZBESTE IN ITALIA DE APROAPE ZECE ANI ESTE STEFAN RADU. SI TOT EL ESTE CEL MAI BUN JUCATOR ROMAN NU BUDESCU, NODESCU, VRAJESCU. DOAR STEFAN RADU SI NIMENI ALTCINEVA ORICITE STELE DIAMANTE BRILANTE INCERCATI VOI SA FACETI

torque07
torque07  •  14 Noiembrie 2017, 18:57
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Noiembrie 2017, 18:16

minciuni ...*** a dat bani din buzunar ca sa l ia Fiorentina ...nimeni nu vrea romani in Vest ...romani mult mai buni ca Ianis Hagi sunt considerati petarde ...

De unde stii ce zici? Sau vorbesti asa..sa te aflii in treaba? Stii ce spun suporterii fiorentinei despre copil? Stii cat a muncit? stii cat a suportat? Habar nu ai ce spui..au platit aia 2 mil asa ..de dragul numelui ca i-l cheama Hagi o sa ajunga Messi de carpati. Sunt jucatori mai buni normal.asta-i un copil care poate creste si ajunge fotbalist si aia au vazut bine. Expertule...la criticat suntem campioni. la incurajat si ajutat, varza...nici nu stim ce e aia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează