FOTBAL  »  NATIONALA  »  CSU CRAIOVA

Derapaj incredibil al fanilor lui CSU Craiova » Mesaj suburban la adresa selecționerului: "Maidanez castrat, selecționata Bucureștiului nu are ce să caute în Craiova"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 17:06

România a pierdut categoric amicalul de marți seara cu Olanda, 0-3, iar fanii au început deja să se îndoiască de selecționerul Cosmin Contra: mii de fani au părăsit Arena Națională după golul trei al olandezilor, reușit de Luuk de Jong în minutul 81, aceștia fiind extrem de nemulțumiți de jocul României. 

O reacție mult mai dură a venit însă din partea Sezione Ultra, grupul ultrașilor lui CSU Craiova. La scurt timp după finalul meciului, aceștia au postat pe Facebook un mesaj vulgar la adresa lui Cosmin Contra.

Reacția suburbană a acestora este cauzată, cel mai probabil, de decizia selecționerului de a nu-i utiliza în niciun din cele două meciuri amicale, cu Turcia și Olanda, pe Nicușor Bancu și Alexandru Băluță, doi dintre cei mai în formă jucători ai oltenilor.

"M*** Contra, m*** FRF! Selecționata Bucureștiului nu are ce să caute în Craiova. Maidanez castrat!", e doar o parte din mesajul obscen, greu de reprodus, publicat pe pagina de Facebook "Sezione Ultra' 2000".

Vezi și: Gică Popescu, atacuri dure la Cosmin Contra: "Nu mai ești la Dinamo! De ce nu i-ai băgat pe acești jucători?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
dansy
dansy  •  16 Noiembrie 2017, 09:07

Am scris inca de la instalare ca acest Contra esteea mic pentru Nationala.Pai el face selectiile ca cum ar fi inca la Dinamo.Ce reconstructie face??Cu jucatori expirati de peste 30 de ani??Baga frate jucatori tineri si pastreaza doar 1-2 din cei mai batrani.Uitate la Olanda.Vezi cati jucatori noi are in lolt si majoritatea ff tineri?In acest stil vom rata calificari dupa calificari.Si chiar daca reusim vreuna ne ducem acolo si ne facem de ras ca in Franta.Voi cei de la GSP nu vedeti nimic si va comportati ca de obicei ca niste lasi.Rusine!!!

suporterucv
suporterucv  •  16 Noiembrie 2017, 00:43

Contra asta sa zica merci ca i s-a ivit sansa cu nationala (si asta pt ca au refuzat altii inainte), ca altfel era in cadere libera cu Dinamo...s-a vazut valoarea lui in campionat cand echipa gafaia la fiecare meci. Nu mai vb de transferurile facute in vara . Iar frustrarile lui fata de Craiova lasa urmari , asta e clar. Aici se vede ca este un antrenor MIC .

suporterucv
suporterucv  •  16 Noiembrie 2017, 00:29
Postat de kulcsar pe 15 Noiembrie 2017, 19:00

Am avut de vreo cateva ori nenorocul sa raman peste noapte in metropola Craiova.Pot sa jur cu mana pe inima ca Vasluiul este disriminat.Mai mari *** si *** decat in Craiova n-ai sa gasesti.

Bai saracule , tu cred ca ai dormit pe strazi in Craiova. Sa stii ca in acest oras hotelurile nu sunt gratis. Poate acolo de unde vii tu sunt !!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează