FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - FCSB 1-0

Încă un fail marca MM Stoica: FCSB, îngropată la Iași de jucătorul lăudat toată săptămâna: "L-am urmărit foarte mult, bine că ne-a ieșit"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 16:04

FCSB a suferit prima înfrângere după două luni, pierzând vineri seară pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 0-1. 

Echipa lui Dică a fost îngropată de Bogdan Planici, sârbul intervenind greșit la faza din care a rezultat golul lui Ionuț Panțîru din minutul 48 (video, aici). 

Exact fundașul sârb este cel care a fost intens lăudat de MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, în săptămâna premergătoare duelului din "Copou".

"Planici este un jucător pe care l-am urmărit foarte mult. A fost întotdeauna varianta 1. Au fost şi alţii, dar nu am reuşit să-i luăm. Gigi spunea la un moment dat să-i luăm pe Horj, pe Szukala. Şi am spus «nu şi nu», hai să mai încercăm cu Planici. 

Norocul a fost că a vrut Gigi să dea bani pe un jucător necunoscut. Puteam să ştiu vreodată că vine Planic şi joacă bine? Nu! Ne-a ieşit!", declara MM Stoica pentru Fanatik în această săptămână. 

Bogdan Planici are 25 de ani și evoluează pe postul de fundaș central. Acesta a venit în această vară la FCSB, adus de la Vojvodina Novi Sad contra sumei de 300.000 de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
valentinn10
valentinn10  •  19 Noiembrie 2017, 11:15
Postat de Emilian Serbanescu pe 18 Noiembrie 2017, 20:12

Pai ar trebui sa-si schimbe numele in HH Stoica (hahalera hahalerelor)

Ai dreptate dar te rog eu f f f mult, incearca sa te uiti macar o data in oglinda, hai te roooog, ce? n-ai curaj?...te cred...

1445335148876067
Mihai Dorobantu  •  19 Noiembrie 2017, 10:17

Daca nici Planici nu este fundasi, trebuie sa va lasati de acest sport. Enache o fi la voi fundasi. De cate ori joaca Enache sa va uitati vine ca fundasii centrali sunt tot timpul descoperiti pe locul lui Enache.

roadghost
roadghost  •  18 Noiembrie 2017, 21:20

Nu am fost niciodata stelist, nu am nimic cu echipa in sine dar ii dispretuiesc conducatorii...dar Planici chiar e fundas bun, nu de Premier League, dar peste ce e la noi in liga 1, chiar si la nationala Rom

Vezi toate comentariile (24)
Comentează