INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Notat cu 3, Tătărușanu bravează, după ce a fost "găurit" de superofensiva lui PSG: "Am avut ghinion, nu am făcut un joc rău" » De ce îl înțeapă pe Christoph Daum

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 10:45

Ciprian Tătărușanu, goalkeeper-ul lui Nantes, a vorbit despre înfrângerea dură suferită de "canari" pe terenul liderului PSG. Românul a prins o zi foarte proastă și nu a făcut față asaltului echipei lui Cavani și Neymar.

"Am întâlnit o echipă foarte bună, nu se putea mai mult. Dacă se putea, făceam. Scorul este mare și cred că n-am făcut un joc rău. Am avut și destul ghinion. M-am simțit ok, spatele meu a fost ok. Încerc să-mi fac treaba cât pot de bine, indiferent dacă joc cu PSG sau cu altă echipă", a spus goalkeeper-ul român, la TV Digi Sport.

Românul de 31 de ani a vorbit apoi și despre echipa națională și spune că e încântat de venirea lui Contra pe banca "tricolorilor". În același timp, Tătărușanu nu ezistă să-l înțepe pe fostul selecționer Christoph Daum. 

"La națională e atmosferă bună, avem un antrenor care știe ce înseamnă România și echipa națională. Avem o echipă foarte bună. Daum avea altă mentalitate, cunoștea bine fotbalul german și turc, mai puțin cel românesc. Nimeni nu a dat vina pe el, am avut și ghinion. Numărul 1 într-o echipă e antrenorul, el ne poate face să jucăm în același ritm și același sens", a adăugat goalkeeper-ul. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Noiembrie 2017, 14:38

Jucam bine ,atmosfera e excelenta ,bine ca s-a schimbat antrenorul(recte Daum) , un mic amanunt .Pierdem la scor.In rest toate bune si frumoase.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Noiembrie 2017, 13:49

Tatarusinea nu i bun de nimik ...a luat un gol penibil cu Albania ...mereu o sa se faca de ras ...

dutedica
dutedica  •  19 Noiembrie 2017, 13:39

Jalnici mai suntem fratilor si mai asteptam respect din partea altora cand noi nu ne respectam. Astia vorbesc despre romani mai rau decat o fac strainii. Au trecut de la Hategan la Tatarusanu. Omul cand a spus "cred că n-am făcut un joc rău" poate s-a referit la jocul echipei. Simptom "Sindrom Stockholm" dar cu precizarea ca abuzul la care suntem supusi vine de la noi insine ceva gen S&M fara conotatii sexuale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează