FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Miriuță le distruge visurile dinamoviștilor: "Să mai uităm de play-off și de altele"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 23:15

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj, 0-2, însă Vasile Miriuță nu vede vreo scăpare în acest moment și le transmite fanilor "câinilor" să nu se mai gândească la play-off.

"Am întâlnit o echipă bună. Am făcut o primă repriză bună, puteam să conducem la pauză. În a doua repriză am făcut câteva greșeli impardonabile în primele 10 minute. S-au făcut greșeli în lanț, mai ales la al doilea gol unde a fost un fault din spate inexplicabil.

De fiecare dată când primim un gol nu ne mai regăsim. E normal ca suporterii să fie nemulțumiți. Să mai uităm de play-off-uri și de altele, trebuie să jucăm astea 4 jocuri și vom vedea după aceea ce va fi. Atât putem la ora actuală. Vom vedea în decembrie ce vom face", a declarat Miriuță la TV Telekom Sport.

Mai târziu, la conferința de presă, Vasile Miriuță a anunțat că va pleca de la Dinamo doar în cazul în care conducerea va decide să-i rezilieze contractul și le ia apărarea jucătorilor.

"Nu le e ușor nici jucătorilor, eu știu asta pentru că lucrez zilnic cu ei. Dacă va hotărî conducerea în ianuarie să plec, voi pleca, dar eu nu vreau sa plec. Rămân cu drag, dacă vom face o reconstrucție", a spus Miriuță. 

Citește și: Două lucruri care nu s-au văzut la TV în prima repriză dintre Dinamo și CFR Cluj

clasament

Citește și: MM n-a mai așteptat finalul la Dinamo - CFR și s-a grăbit să puncteze cu o nouă ironie la adresa rivalei

Citește și: Dinamoviștii au început războiul cu Negoiță » Mesajul afișat la meciul cu CFR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
calinescu_
calinescu_  •  20 Noiembrie 2017, 18:29

NEGOITZA A VENIT A INVESTIT SI A LASAT PE „PROFESIONISTI” SA-I CONDUCA PROPRIA AFACERE …..!!!!!! SI CE -A FACUT MUTU &CONTRA ???????????? AU INGROPAT TOATA AFACEREA LUI NEGOITZA …..!!!!!!!! AM ATENTIONAT DIN VARA CA O SA SE INTAMPLE CEVA URAT ……!!!!!! DIN PACATE NIMENI NU L-A ATENTIONAT PE NEGOITZA ….!!!!! PACAT ….!!!!!! L-A ADUS PE MIRIUTZA CARE PRIVESTE MIRAT ALATURI DE FERI DICAN LA TOT CE SE INTAMPLA ………..!!!!!! MIRIUTZA SI-A DAT EXAMENUL …..!!!!!!! TREBUIE SA PLECE ASTAZI SI NU MAINE, PENTRU CA MAINE ESTE DEJA TARZIU ….!!!!!!!! UN ANTRENOR MARE REACTIONEAZA PE MOMENT , INCEARCA SOLUTII …..!!!!!! MIRIUTZA SI DICAN CRED CA CUGETA PREA MULT SI IL COPIAZA PE CONTRA ………..!!!!!!! NE-AM SATURAT DE TINE MIRIUTZA …….!!!!!!! PLEACA SA NU TE MAI VEDEM …..!!!!!!!! O SOLUTIE AR FI VETERANUL MULTESCU…..!!!!!!

ray51
ray51  •  20 Noiembrie 2017, 09:41

Grele momentele 'dinamovistului' etern...

dincolodenori
dincolodenori  •  20 Noiembrie 2017, 09:36
Postat de dincolodenori pe 20 Noiembrie 2017, 09:35

"Daca noi ajungem in play -off FCSB nu ia titlul ,va garantez eu asta " Vasile Miriuta . " Sa mai uitam de play-off si altele " Miriuta Vasile ...Ce sa ami inteleaga suporterul dinamovist?

mai....

Vezi toate comentariile (35)
Comentează