FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - VIITORUL 0-0

Hagi a comentat reacția lui Băluță la adresa fiului său: "Am văzut că mi-a dat mesaj, dar nu i-am răspuns"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 22:50

Gheorghe Hagi, tehnicianul Viitorului, a comentat egalul reușit de echipa sa pe terenul lui FC Voluntari, scor 0-0. 

"Ocazii au fost, am încercat să facem un fotbal cât mai bun. Am avut ocaziile noastre, dar n-am marcat. E un rezultat echitabil. Echipa a avut un joc bun, puteam să facem mult mai multe. Lucrurile s-au complicat după eliminarea lui Țucudean, asta e. 

Mai sunt destule etape, vrem să facem cât mai multe puncte. Vrem să prindem play-off-ul momentan, nu ne gândim la altceva. 

Sunt la Viitorul acum, nu mă gândesc să plec. Vreau să fac lucruri cât mai bune aici, apoi vom vedea, poate apare ceva bun și pentru mine", a declarat "Regele". 

Hagi a fost întrebat și despre reacția lui Alexandru Băluță, după ce fotbalistul celor de la CSU a declarat că Ianis Hagi nu ar avea loc la echipa olteană. 

"Băluță și-a cerut scuze pentru declarațiile neinspirate pe care le-a avut. Mi-a dat mesaj și mie și lui Ianis. Nu i-am răspuns pentru că am avut meci", a spus Gheorghe Hagi, la Look TV. 

"E important că nu am pierdut, dar consider că nu am făcut un joc la fel de bun ca predecentele. Important e că suntem într-un moment bun. Duelurile cu Voluntari au fost mereu echilibrate. Nocturna a fost prea puternică, de asta am luat și galben. Nu am făcut antijoc, mereu jucăm, chiar dacă suntem în inferioritate" Bogdan Țâru

VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

Citește aici cronica partidei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 09:30

Dum spiro, spero! Gica, nimeni (apoape) nu-ti contesta valoarea de fost mare jucator si mai apoi 'ochiul' de selectioner pe care il ai cu prisosinta. Am o rugaminte: nu exagera cu Ianis. Stiu ca e fiul tau, e normal sa-l iubesti, dar fi fair play in primul rand cu el. Mai are mult de munca.

firaldo
firaldo  •  21 Noiembrie 2017, 09:05
Postat de Muzzi Ciprian pe 21 Noiembrie 2017, 00:12

de ce se complica Hagi sa-i raspunda lui Baluta, nu stiu! Baluta, e un mare jucator! si masiv , as putea spune! fara nici o putere de decizie, adica orice zice marele Baluta e ca o frectie cu apa la picior de lemn! pe de alta parte, nu inteleg de ce Baluta vorbeste asa de un coleg de breasla! ii e frica ca (!) mediocrul Ianis Hagi I-ar lua locul? tocmai lui? speranta Craiovei? salvatorul Craiovei? noul van NIstelrooj? noul Keneth Andresson? noul Ian Koller? ce dracu` ma!

Eu nu inteleg de ce jucatorii cad in capcanele acestor pseudoziaristi care tot timpul pun intrebari capcana,ca Hagi jr nu are valoare este clar,adica nici aia de la Fiorentina nu sunt ***,dar intrebarea a avut un substrat...stiut fiind faptul ca Hagi l-a dat afara pe Baluta de la Viitorul ptr a-i face loc lui Hagi jr.,iar reporterul stiind asta l-a provocat putin pe Baluta.In afara de intentia de a scoate ceva...nu se explica intrebarea...nu a fost nici o discutie vreodata ca Hagi jr sa vina la Craiova,iar daca acesta ar reveni in Romania cu siguranta o sa o faca doar la Viitorul sau poate FCSB,dar e greu pentru el sa prinda loc la FCSB.Si pana la urma ce mare lucru ca Baluta a zis ca la Craiova sunt jucatori de valoare si Hagi jr nu ar avea loc,a spus un lucru neadevarat?Hagi jr este un tanar jucator mediocru chiar si ptr campionatul nostru si greu ar prinde loc in primele 8 echipe din Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  21 Noiembrie 2017, 07:43

Titlul - "Am văzut că mi-a dat mesaj, dar nu i-am răspuns"...declaratie scoasa din context, poate poate iese ceva, nu ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează